How to wear lace dress...

Tuesday, April 19, 2016


Hi! I love shopping on my own. Roaming across the shop with my own pace, no one to distract me, it is perfect and does not take longer than 2 hours. I was waiting for this time to come eagerly, especially because I am not able to wear much of my old stuff these days. So I went to Bory Mall and came home with this awesome lace dress. And as I am a person of hard contrast, what should I wear with a super feminine dress? Nothing else than a pair of old boots. 

LOVE IT!




Ahoj! Milujem nakupovať sama. Túlať sa obchodom mojím vlastným tempom, nikto ma nerozptyľuje, je to perfektné a netrvá to dlhšie ako 2 hodiny. Netrpezlivo som čakala na túto chvíľu, a to najmä preto, že nemôžem nosiť veľa z mojich starých vecí. Tak som šla do Bory Mall a prišla domov s týmito úžasnými čipkovanými šatami. A pretože som človek tvrdých kontrastov, tak čo by som mala nosiť s mimoriadne ženskými šatami? Nič iné než pár starých bagandží. 

MILUJEM TO!

Dress - H&M // Bag - C&A // Boots - CCC // Hat - Stradivarius


You Might Also Like

4 komentárov

  1. viem o čom hovoríš aj ja milujem nakupovať sama, inak to vždy dopadne katastrofálne :D inak šaty sú fakt bomba brala by som >|

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..no ja som isla vlastne hladat tie tvoje krasne cervene a aj som ich nasla, ale vo velkosti 38, cize budem musiet upravovat/skracovat, ale k nim som si vzala aj tieto cipkovane lasky..cize ti patri velka VDAKA ;)

      Delete
  2. Krasne saty, urcite ich vyuzijes ako bude brusko rast. ;) Pohodlie nadovsetko! Tiez mam rada kontrasty a kombinacia lace a biker boots sa skvele doplnaju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..dakujem Veronika..toto je uplne mega kusok, pretoze volne a pohodlne oblecenie milujem aj mimo tehotenstva..cize tento kusok je pre mna ako stvoreny a uz sa nvm dockat casu, kedy nebude treba nosit silonky <3

      Delete