Classic trench coat...

Tuesday, May 10, 2016


Hola! What is the best thing to do when the weather outside is more for a cup of tea and a good book? Well to stay at home with the book and hot tea of course, but as you can see I did not do that. Otherwise nobody could see this post. We went for a badminton tournament and as the biggest sport event for me is to climb stairs - one floor is enough right now, so I took part only as a spectator. It was fun, however I would prefer to play. I was wearing my new trench - thanks hun and my oh so lovely Mama jeans.

What is your favorite color for trench coat?


Hola! Čo je to najlepšie, čo robiť, keď počasie vonku je viac na šálku čaju a dobrú knihu? No zostať doma s knihou a horúcim čaju samozrejme, ale ako vidíte, ja som to neurobila. V opačnom prípade by nikto nemohol vidieť tento post. Šli sme na bedmintonový turnaj a najväčšia športová udalosť pre mňa bolo vyliezť po schodoch - jedno poschodie, to je pre mňa teraz tak akurát, takže som sa zúčastnila iba ako divák. Bola to zábava, ale radšej by som si zahrala. Mala som na sebe nový trenčkot - vďaka zlatko a moje ach tak krásne Mama džínsy.

Aká je vaša obľúbená farba trenčkotu?



 Trench - Stradivarius (shop here) // Mama jeans - H&M // Hat - Stradivarius // Bag - Zara (old) // Shirt - H&M (similar here)



You Might Also Like

0 komentárov