Sustainable fashion and Nosene...

Wednesday, May 25, 2016

Hi folks! I have won the first prize during Fashion Revolution Day 2016.  I was really looking forward to finally see all those wonderful things they have in Nosene and believe me that when I found this green vest I knew that I found the right piece for me as it is playful and a bit crazy which are also my best characteristics. Haha. I also bought denim bag from their own collection - Renewals by Nosene and the best is that they are giving part of the price to non-profit organization.

How cool is that, huh?

Čaute ľudia! Vyhrala som prvú cenu počas Fashion Revolution Day 2016.  Naozaj som sa tešila, že konečne uvidím všetky tie nádherné veci, ktoré majú v Nosene a verte mi, že keď som našla túto zelenú vestu, hneď som vedela, že som našla ten správny kus pre mňa, keďže je hravý a trochu bláznivý, čo sú tiež moje najlepšie vlastnosti. Haha. Kúpila som si aj džínsovú tašku z ich vlastnej kolekcie - Renewals by Nosene a najlepšie je, že dávajú časť ceny neziskovej organizácii. 

Paráda, nie?

Vest&bag - NOSENE // Jeans - Mango // Espadrillas - Zara //T-shirt - Bershka


You Might Also Like

2 komentárov

  1. Páči sa mi ako je tento outfit skombinovaný, najmä tá vestička je super. Jedine, čo by som vymenila sú tie zelené espadrilky. Ja by som dala skôr biele tenisky. Mimochodom, blahoželám k prvému miestu a súhlasím, že vesta je presne ten kus, ktorý ti ide. Vôbec mi na tebe neprekáža, práve naopak, akoby bola ušitá práve pre teba :) ❤.

    Vladies

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..dakujem pekne a popravde som povodne mala biele converse-ky, ale kedze mam pocit, ze v nicom inom uz nechodim, tak som pre zmenu vytiahla tieto espadrilky :D

      Delete