DIY part 1 - IRON patches

Friday, June 24, 2016

Hi folks! I have some free time till the baby is born, so I started to work on few DIY projects. First one is full of stickers and iron patches. You actually need only patch of your choice, jeans or T-shirt or anything else you would like to customize and iron to fix the patch on the garment.

I have also prepared a quick FB Giveaway - so check the FB funpage here and follow the steps there to enter the contest, the winner will be announced via funpage on 06-30-2016.

Ahojte! Mám nejaký voľný čas, kým sa bábo narodí, tak som začala pracovať na niekoľkých DIY projektoch. Prvý z nich je plný nálepiek a nažehlovačiek. Potrebujete vlastne iba nažehlovačku podľa svojho výberu, džínsy alebo tričko alebo čokoľvek iné, čo chcete upraviť a žehličku, ktorou sa vaše dielo nažehlí na látku. 

Tiež som si pripravila rýchlu FB súťaž - tak checkujte FB funpage tu a postupujte podľa krokov na zapojenie sa, víťaza vyhlásim 30-06-2016 na Facebooku.

Below are the iron patches you can win. // 
Toto sú nažehlovačky, ktoré môžete vyhrať.
Oh and I have also upgraded Manduca for our baby. //
Och a tiež som trošku vytunovala Manducu pre nášho drobca. :)
Iron patches & stickers - Bershka & Stradivarius & Pull&Bear // Jeans - old // T-shirt - Bershka // Bag - Stradivarius // Shoes - Flossy (Mallorca) // Hat - New Yorker



You Might Also Like

0 komentárov