Waterfall coat and friends...

Wednesday, January 18, 2017

Hi all! The kid is sleeping, so my time for blogging has arrived. I am already done with my bath and fully stuffed with lovely dinner. I had some chat with my friend slash neighbour and as my hubby is out, I can hang around with my blog and write few nice words for you guys. This time about oversized grey/beige combo. 

When I saw this SheIn Waterfall coat on the model I knew that it will be a bit bigger on me as I am everything but a model. LOL. My high 1.65m makes me look tiny in almost each and every piece I wear, but the combination of long knit and the long coat is in fact making me look taller. 

I guess I will be wearing this coat a lot as I find it perfect, but mostly in spring as it does not have lining and therefore it is not a piece you could wear in winter without a chunky sweater. 

What is your favorite color combo this winter?

P.S.: Let me know if you like this bigger photo view. Merci. 


Ahoj všetci! Moje malé chlapča už spí, takže je tu môj čas na blogovanie. Už som si dala vaňu a napchala sa fajnovou večerou. Pokecala som si s kamoškou lomítko susedkou a keďže je môj manžel vonku, tak sa môžem poflakovať na blogu a napísať pre vás pár pekných slov. Tentoraz o nadmernom oversized sivo/béžovom kombe.

 Keď som zbadala tento Shein vodopádový kabát na modelke, hneď som vedela, že na mne bude o niečo väčší, pretože som všetko len nie modelka. LOL. Pri mojej výške 1,65 m vyzerám drobná v takmer každom jednom kúsku, ktorý nosím, ale kombinácia dlhého pulóvra s dlhým kabátom ma v skutočnosti opticky predĺžila.

 Myslím, že tento kabát vynosím, pretože je pre mňa perfektný, ale asi najmä na jar, lebo nemá podšívku a preto to nie je kúsok, ktorý môžete nosiť v zime bez poriadneho svetra.

 Aká je vaša obľúbená farebná kombinácia na túto zimu?

P.S.: Dajte mi vedieť, či sa vám páči tento väčší náhľad fotiek. Vďaka.

Shop my look:
Coat - SheIn (Buy here)
Long knit - H&M (Buy here)
Bag - SheIn (Buy here)
Hat - Zara (Similar here)
Chelsea boot - CCC Shoes&Bags (Similar here)
Leggins - Reserved (Similar here)
Faux fur - Gate (Sold out)


You Might Also Like

6 komentárov

  1. jéééj kabát je bombový :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vďaka Viki, pravdupovediac som sa trošku bála, či sa v ňom nestratím, keďže nie som zrovna vysoká, ale som spoko :D

      Delete
  2. Veľmi sa mi páči outfit aj celkovo tvoj štýl :) si veľmi zaujímavý typ :) a väčší náhľad fotiek je super, lebo na počítači to bolo fakt malé.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem Bianka, aj mne sa tento väčší náhľad celkom pozdáva, ale drahému sa to moc nepáčilo, tak som chcela počuť viac názorov :D

      Delete
  3. I agree! Dresses are just as easy as shorts or jeans and a tee.Last time I buy the good quality dress in cold shoulder midi dress and I fall in love with it .

    ReplyDelete
    Replies
    1. I like Zaful as well Happy..I hew few items from them that look stunning :-D

      Delete