#5 WISHLIST - ALL ABOUT TRENDS

Friday, March 24, 2017


Hi guys! It is time to review my closet and trends I do not have yet, but would love to have one day. My wishlists should be also a source of inspiration for you guys, so make sure to let me know, if you like the pieces I am bringing to your attention.

#1 is bell sleeve embroidered mesh top. You could already see a bell sleeve pullover here and I know that this is not for everybody, but if you find it cool the same way as I do, make sure to click the link at the bottom of this post.


#2 Mules or loafers is another trend that will be LOVED or HATED. For me it was a love on the second sight. I was a little sceptic when I first saw the Gucci launch, but the longer I was looking at these the more I was sure that I desperately need them. But for sure not the expensive Gucci version. LOL.

#3 is a long see-through floral dress. You can wear it over jeans, swimsuit or simple black spaghetti stripe dress and each time create a perfect look.

Background picture source ---> pinterest.com
Čaute ľudkovia! Je čas, aby som preskúmala ktoré trendy v skrini ešte nemám, ale rada by som ich tam pridala jedného dňa. Moje Wishlisty by mali byť zdrojom inšpirácie aj pre vás, takže mi dajte prosím vedieť, či sa vám páčia kúsky, ktoré vyberám.

# 1 je vyšívaný top so zvonovými rukávmi. Už ste u mňa mohli vidieť sveter so zvonovými rukávmi tu a áno viem, že to nie je pre každého, ale ak zistíte, že sa vám páčia rovnako ako mne, tak klikajte na odkaz v dolnej časti tohto postu.
# 2 mules alebo mokasíny s otvorenou pätou sú ďalším trendom, ktorý bude MILOVANÝ alebo NENÁVIDENÝ. Pre mňa to bola láska na druhý pohľad. Bola som trochu skeptická, keď som prvýkrát videla ich uvedenie z dielne Gucci, ale čím dlhšie som sa na ne pozerala tým viac som si bola istá, že ich zúfalo potrebujem. Ale určite nie v drahej Gucci verzii. LOL. 

# 3 sú dlhé priehľadné kvetinové šaty. Môžete ich nosiť cez džínsy, plavky alebo jednoduché čierne špagetové šaty a zakaždým vytvoriť dokonalý look.

Shop my wishlist:
Flower blouse - (Buy here)
Red loafers - (Buy here)
Black floral dress - 
(Buy here)

You Might Also Like

0 komentárov