Spring is coming...

Wednesday, March 08, 2017

Hi all! My plans doesn't always work out as anticipated. Which means that I need to adapt to the "here&now" factor of the blogging life. I don't like to talk about weather, but if you want to have wonderful pictures and your hair and make up are done and then you get out of the car and you are hit with this wonderful wind that blows up all your expectations, then you really have only 2 options left. 
To turn around and go home or to try to squeeze all of the lemons and prepare a lovely lemonade.
As you can see we went for the 2nd one and it was a great lesson for me trying to be more patient. And guess what? I was not. LOL.
What are you doing to stay positive when your day goes all wrong? 

P.S.1 - I have used color refresh from Maria Nila. A little hint - it is called vivid violet, so please let me know how do you like the soft purple shades?
P.S.2 - Fitness update - start is still postponed. :D
P.S.3 - My bomber jacket is now in SALE - click here to take a look.

Ahojte všetci! Moje plány nie vždy vychádzajú tak, ako očakávam. Čo znamená, že sa musím prispôsobiť faktoru "tu a teraz" blogerského života. Nerada hovorím o počasí, ale ak chcete mať nádherné fotky a vaše vlasy a make up sú pripravené, ale po vystúpení z auta vás prefacká nádherný vetrík, ktorý odfúkne všetky vaše očakávania do ďaleka, potom zostávajú naozaj len dve možnosti.
Otočiť sa a vrátiť sa domov alebo sa pokúsiť vytlačiť všetky citróny a pripraviť si fajnovú limonádu. 
Ako môžete vidieť, tak my sme si vybrali tú 2hú možnosť a bola to pre mňa aj veľká lekcia ako byť trpezlivejšou. A hádajte čo? Nebola som. LOL. 
Čo robíte, aby ste zostali pozitívne, i keď je váš deň úplná katastrofa?

P.S.1 - Použila som color refresh od Maria Nila. Malá nápoveda - volá sa vivid violet, tak mi prosím dajte vedieť ako sa vám páčia jemné odtiene fialkovej?
P.S.2 - Fitness update - začiatok je stále odložený. :D
P.S.3 - Moja bomberka je v zľave - klikaj tu a nakupuj.

Shop my look:
Pink bomber jacket - SheIn (Buy here)
Boyfriend Jeans - Mango (prehistoric / similar here)
Michael Kors Pumps - Cube shop (Bory Mall / Bday gift from mom)
DKNY Bag - Cube shop (Bory Mall)
Scarf - Promod (Similar here)
Shirt - Bershka (Similar here)
Watch - DKNY (gift from my hubby)




You Might Also Like

4 komentárov

  1. Ako si spokojna s tou maskou Maria Nila? Velmi teda na fotke nie je vidno nejake zafarbenie. Mam rovnaky odtoen vlasov ako ty, preto rozmyslam, ci mi to vobec chyti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..Ja som si to davala najskor s kondicionerom do koncov a to som nevidela vobec, tak dalsi raz som si to uz len same nacapala na konceky a urcite mi to stmavilo konce a je tovidiet na slnku, take fialovo-ruzove odlesky to hadze, ale nie je to mega vyrazne..ja si chcem dat este jeden x zosvetlit konce a potom to asi ukaze viac..ale musim povedat, ze mne sa to paci :)

      Delete
  2. tá bundička sa mi veľmi ľúúúbi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..fajnová je a aj taká teplejšia, tak zvažujem, že aj tenká by sa zišla :D

      Delete