Perfect fit for vacation - ruffled dress...

Wednesday, May 24, 2017

Hi folks! Let's start by saying that I apologize for my stupidity regarding comments. I completely forgot that I had changed the set up allowing moderation due to some spammers, and I was worried for 3 weeks and wondered why nobody feel the urgency to post a single comment, not even a single one, dispassionately "to hide somewhere deep and never blog again". Nothing and it took me until today when I finally realized that you have been writing comments and really sweet, it was just me being let's say not very bright and therefore not knowing about it. So once again sorry.

 Back to the sea, sun and beach. As you probably know I finally got to the sea after a very long time. Zachary celebrated his 10 months during his first flight, but more about this in the mommy post soon. You can bet that this ruffled dress have waited ages for its moment to shine. I have even ordered white sunnies and straw handbag to get the perfect fit before the May challenge and I thought that I will be forced to leave without my accessories and  also without my swimsuit, but someone in the courier center had mercy with me and the whole package was delivered on Friday, one day before our departure. 

Not sure if this was my best purchase of the year because my friend told me to dump those sunnies to the trash but on the other hand my mom liked them a lot and I wore them almost every day of my vacay. They belong to my summer essentials although I am pretty sure that they won't be the cup of tea for everybody. 

 I hope you are looking forward to more holiday looks and one or two TRAVEL posts. 

 What is your #1 dress of this season? 

 P.S .: I'm probably going to change the set up for comments again. : D

Čaute kamoši! Začnem asi tým, že sa ospravedlňujem za moju nešikovnosť, čo sa týka komentárov. Úplne som totiž zabudla, že som si kvôli nejakému spamerovi zapla moderovanie komentárov a už tretí týždeň sa čudujem, že prečo mi nikto, ale že vôbec nič nepíše, kľudne aj že "už sa schovaj a nikdy nebloguj". Skrátka totálne prázdno a až dnes som si uvedomila, že to tak nie je, že mi aj píšete a samé pekné veci, len ja som trúba a neviem o tom. Takže ešte raz pardón.

A teraz k moru, slnku a plážam. Ako iste viete po dlhom - predlhom čase som sa konečne dostala na dovču k moru. Zachariáš oslávil pri svojom prvom lete 10 mesiacov, ale o tom sa viac rozpíšem v mamičkovskom poste. Nuž poviem Vám, že tieto volánové krásky sa veru načakali, kým sa mohli prevetrať. Ešte pred májovou nenakupovacou výzvou som si k nim prezieravo objednala okuliare a kabelku a už som si normálne myslela, že hádam aj bez plaviek pôjdem, ale niekde v kuriérskom centre sa nado mnou zľutovali a doniesli mi všetko v piatok - deň pred odletom.

Neviem či to bola úplne dobrá kúpa, pretože na okuliare mi kamarát napísal, že ich mám zahodiť, no na druhej strane mojej mamine sa páčili a ja som ich veru nosila často. Sú takým mojim letným doplnkom, i keď mi je jasné, že asi nebudú každého šálkou kávy. 

Dúfam, že sa tešíte na ďalšie dovolenkové kreácie a aj jeden či dva TRAVEL posty. 

Aké šaty sú toto leto VAŠE TOP?

P.S.: Asi to moderovanie komentárov zase zruším. :D

Shop my look:
Blue dress - SheIn (Buy here)
Sunnies - SheIn (Buy here)
Straw bag - SheIn (SOLD OUT)
Shoes - Handmade (DIY here)



  

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ja tie volány proste zbožňujem a som strašne rada, že sú zas v móde!! <3

    www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..yes..ruky hore za všetky rozkošné volány :-*

      Delete
  2. No tie šaty sú peckové :) Šak som ti písala že som po nich kukala a potom si vravím že nemôžem mať všetko modré a bez ramien :DDD Ale možno si to ešte rozmyslím :) Inak mne sa tie brýlky páčia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..si poklad..mne sa tiež ľúbia tie okuliare, tak ich isto nebudem ešte hádzať do koša a chápem tvoje rozpoloženie, čo sa týka šiat :D

      Delete
  3. Krásne šaty, úplné leto <3 A že tie sandálky su DIY - woow šikovná!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..jóooj Leni..ďakujem, ale poviem ti, že klobúk dole pred ľuďmi, čo ich vyrábajú, celkom som sa na nich narobila :D :D :D

      Delete