2 styles for one gingham top...

Wednesday, June 21, 2017

Hi all! There are days when I think that there is not enough wine in my fridge to get along with my old computer. So if there is anyone who would like to donate new comp or to repair my old one, I would be more than pleased. This post will be a little bit different, of course it is #ootd inspiration, but today it will be about two styles for one gingham top.

Are you curious why 2 instead of 1? Honestly, when I opened the package including this top, I was a tiny bit upset. I was really looking forward to have it in my closet and as soon as I have tried it on myself, I was ready to go on a kids B-Day party as a main claun attraction. It was terrible. So the top was hidden in my closet.

I gave it a second try after few weeks and the result was astonishing and I have decided to prepare 2 outfit inspirations. Maybe it was just my imagination, great hair day or it was the beauty of red lipstick, but for some reason that ugly top looked amazing and exactly as I have dreamed of. Don't ask me how it's possible, but I have even got compliments for it. And not only from my mom. LOL.

I have got compliments from some german tourists and please do NOT visualize old-age pensioners. The only problem could be the UNI size as it is more like S size and if you have bigger arms, you could have troubles to fit into it comfortly.

So which style is your fav?

Čaute priatelia! Občas mám pocit, že nemám dosť vína, aby som s pokojom v duši zvládala štrajkovanie môjho počítača. Ak by sa mi niekto rozhodol darovať funkčný comp či opraviť ten môj staručký, tak sa určite nebudem  sťažovať. Dnešný post bude trošku netradičný, pretože Vám prinášam dve verzie outfitov pre jeden top. 

Pýtate sa, že prečo až dve? No ak mám byť úprimná, tak pri rozbalení balíka a odskúšaní tohto topu som bola neskutočne sklamaná. Ohromne som sa naň tešila a keď som si ho obliekla mala som pocit, že môžem ísť robiť klauna na detskú párty. Skrátka som vyzerala ako veľká torta, ktorá sa zrazila so šašom. Tak milý top putoval do skrine.

Keď som ho po pár týždňoch vytiahla a znovu si ho obliekla, tak som zostala vážne prekvapená a rozhodla som sa pripraviť outfity až dva. Možno to bolo mojim vnútorným rozpoložením, rúžom na perách či umytými vlasmi, ale ten top zrazu vyzeral presne tak, ako som si pôvodne predstavovala. Nepýtajte sa ma ako je to možné, ale je to tak a dokonca som naň dostala aj komplimenty. A nielen od mamky. HAHA. 

Pochválili ma aj nemeckí turisti v centre mesta a ani to neboli dôchodcovia. Musím Vás však varovať, pretože top je iba v UNI veľkosti, čo podľa mňa znamená Sko. Silnejšie ruky by už mohli mať problém s rukávmi. 

Ktorý look sa Vám pozdáva viac?

 Shop my look:
Gingham Top - SheIn (Buy here)
Jeans - Mango (Buy here)
Slippers - Mango (Similar)
Straw hat - Koton (Similar)
Bag - Mango (Similar)
Skirt - Zara (Similar)
Gondolier hat - Ljubljana (Similar)









You Might Also Like

7 komentárov

  1. Romanka, vyzeráš úžasne!!! <3 Mne sa ten top páči, aj keď si nie som istá, či by som ho vedela "pulloffovať". Na tebe vyzerá výborne, veľmi sa mi páči ako si ho zladila so zvyškom :) Chvíľu som si inak myslela že kabelku máš z Pull & Bear, dnes som si odtiaľ objednala jednu veľmi podobnú :)

    www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..odpadávam a keby vieš ako dlho som sa snažila nájsť podobnú do výberu - shop my look a nič..mala som veru aj Pull&Bear kuknúť..a môžeš mi veriť, že vyzliekanie bolo na pobavenie aj pre mňa :D :D :D

      Delete
  2. Jéjko super topík :) Mne sa páči viac s tou sukničkou :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..jooj Viki, to si asi jediná, ale to preto, že my sme proste sukňové ženy..cmukes :-*

      Delete
  3. Ten collab jednoznačne musíme dať!!! <3

    ReplyDelete