What to see - Mallorca part 3

Wednesday, June 28, 2017

Hi all! This will be the last post and inspiration in case you are planning your vacation on Mallorca. I was about to prepare ootd post however life happened and my hubby/photographer had to leave for a business trip. Without a pair of hands behind my camera, there is no way to prepare outfit post and trust me that I have TONS of inspiration waiting for you. Anyway I am closing my lovely holiday story with photos of Natural parc de Mondrago and the best beach for kids for me - which is Palmanova for sure. 

Day 3 - Natural parc de Mondrago

Natural parc is located on the south of Mallorca and close to rural town Santanyi. If you are looking for the most beautiful white sand beaches and turquoise blue water, well you are on the right spot. Even though the beaches are small I did not feel crowded. If traveling with baby make sure to take your manduca as you will have troubles to discover the hidden beauty of the coastlinewith baby stroller. Trust me, I know what I am talking about as I was the one taking care of it as hubby was responsible for Zac.


We went for a walk and one of the paths took us to these stunning views. Btw no filter was needed as the scenery was amazing as only the nature can be. And this was the first beach where we had waves, so I took Zachary's little inflatable raft and was playing in the sea like a little girl. Silly me.


As I have already mentioned I wanted the Palmanova beach no matter what. So I was looking for an apartment in this area and found one that was situated in the Torrenova right between Palmanova and Magaluf. In case you have no idea - Magaluf is a place for party people and Palmanova for families and seniors. ( I am in the family section for next 20+ years and then welcome my senior friends. Hopefully I would be still blogging. Hell yeah.)


The 4* hotel Intertur Hawaii has two buildings the main one offers perfect pool with a sea view, but do not get lost within the elevators as there are not the same floors in each. The hotel has few more floors from the sea side than from the street side.  There is also a picture of me posing exactly in that pool. But remember that I am not a model, so please have mercy with me. :)


The second AH building offers another pool area and also a terrace on the highest floor. The hotel is new and apartments look really nice and clean. I would recommend to anybody. This was so far the best accomodation I was staying on Mallorca. Remember this was my 4th time.


So I hope that you have enjoyed this travelling ride with us. That you have found my tips interesting and would visit some if not all of them. I am looking forward to new advantures as that is what is life all about. See you soon.


Čaute kamoši! Práve čítate posledný cestovateľský / inšpiratívny post z Malorky. Pôvodne som chcela pripraviť outfit post, ale život sa udial presne tak ako to ľúbi a môj drahý / fotograf musel odcestovať na pracovnú cestu do U.S. Bez šikovných rúk za mojim foťákom Vám nemám ako ukázať tie TONY nápadov, ktoré mi lietajú hlavou.V každom prípade uzatváram náš dovolenkový príbeh fotkami z parku Mondrago a pre mňa osobne tou naj plážou pre deti - Palmanova.

Deň 3 - Prírodný park Mondrago


Park sa nachádza na juhu Malorky a je iba na skok od mestečka Santanyi. A ak hľadáte rozprávkovo biele pieskové pláže s nechutne tyrkysovou vodou, tak potom ste na správnom mieste.Napriek tomu, že pláže sú malé, rozhodne som sa necítila utlačená. Môj mini tip v prípade, že cestujete s miminom, určite si berte miesto kočíka manduku a môžete sa vydať po niektorom z chodníčkov, je ich tam hneď niekoľko a objavovať krásy pobrežia. Ak máte kočík, no bude to problém a viem o čom hovorím, pretože som ho vláčila po skalách ja a drahý mal na starosť Zaka.


Predsa sme sa vybrali po jednej z cestičiek, veď tie výhľady boli mega. Sú to asi jediné fotky, ktorých som sa nemusela chytiť, pretože tá príroda je proste dokonalá a žiaden filter nie je potrebný. Och a na tejto pláži sme mali aj vlny a ja som sa mohla vyblázniť so Zaškovým člnom ako malá. Niekedy som proste šiši.


Ako som už spomínala, chcela som pláž Palmanova za každých okolností. Preto som aj náš apartmán hľadala práve v jej okolí a veru som aj našla v Torrenove, ktorá je medzi Palmanovou a Magalufom. Pre tých, ktorí netušia o čo ide, Magaluf je pre párty ľudí (rozumej mládež) a Palmanova pre rodinky a seniorov. (Ešte dobrých 20 rokov budem v kategórii RODINKY, no a potom sevas moji seniorskí kamoši. Dúfam, že aj potom budem stále blogovať. Hell yeah neviem preložiť a som asi jedna z mála, ktorá primárne píše v angličtine a potom prekladá do slovenčiny a to aj napriek tomu, že po anglicky moc neviem. HAHA.) 


4* hotel Intertur Hawaii má dve budovy, v hlavnej sa nachádza aj parádny bazén s výhľadom a aj vstupom na more / do mora. Uistite sa, že rozumiete výťahom, pretože nemajú rovnaké poschodia, keďže budova je na kopci a od mora má viac poschodí ako z ulice. Tiež čoskoro narazíte na fotku ako pózujem práve v tomto bazéne. Prosím buďte milosrdní, veď viete, že od modelky mám asi tak 3 vývojové stupne.


Druhá budova je apartmánová a tiež má svoj bazén a na najvyššom poschodí terasu. Je to nový hotel a náš apartmán bol skutočne veľmi pekný a čistý. Určite ho môžem len odporúčať. Koniec koncov bolo to zatiaľ najlepšie ubytko aké som na Malorke mala. A to som tam bola už 4tý raz.


Dúfam, že sa Vám tieto moje cestovateľské storky / tipy páčili a snáď aj niektoré alebo aj všetky miesta navštívite. Vidíme sa čoskoro pri ďalšom článku.









You Might Also Like

4 komentárov

  1. Skvelé! Ja s manželom sa chystáme na Mallorcu na svadobnú cestu (síce po niekoľkých mesiacoch po svadbe, ale predsa) Ideme tm v septembri a len na 5 nocí, ale aj tak sa hrozne tešíme, lebo sme spolu takto ešte nikdy nikde neboli.. Magaluf veľmi nevyhľadávam, keďže som počula, že je tam hlučno a vea atrakcií atd a ani miesta pe rodinky veľmi nie..rada by som niečo také pokojné relaxačné, takže ešte mám chvíľu času nech to prelustrujem.. každopádne sa veľmi teším a kamkoľvek pôjdeme, určite bude super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj Simi, tak to Vám obom želám veľa lásky, zábavy a pekné počko na svadobnej ceste..Malorka je úžasná a určite si to tam užijete..my sme v Palmanove boli aj na rozlúčke so slobodou, ale verím, že nájdeš aj čistú romantiku, keďže som ani zďaleka nebola všade..ak budete mať čas a chuť, tak si isto choďte pozrieť cap de formentor..tie hory a more sú parádne <3 potom daj vedieť ako bolo :)

      Delete
  2. Replies
    1. ..Ďakujem Lu..môžemlen a len odporúčať :-*

      Delete