#ActBeautiful s Yves Rocher...

Friday, July 14, 2017

Čaute kamoši! Tento mesiac sa nesie v duchu EKOLÓGIE, trvalo udržateľného spôsobu života a mojej snahe žiť, čo najviac v súlade s prírodou, ako je to len v mojich silách. Nie som dokonalá, ale koše na triedenie, nákupy v sekáčoch či recyklovanie oblečenia sú spôsoby, ktorými sa ja a moja rodina snažíme znížiť záťaž na našu planétu. Dnešný článok vznikol v spolupráci s #yvesrocherslovensko a dúfam, že Vám pomôže zamyslieť sa nad tým, ako by ste mohli prispieť k lepšiemu zajtrajšku. 

Presne takýto cieľ si dalo aj Yves Rocher pri výrobe koncentrovaného sprchovacieho gélu a myšlienke #actbeautiful. Prvá vec, ktorú som pri ňom riešila bola filozofia firmy a či sú ich produkty testované na zvieratách. Keďže sa jedná o rastlinnú kozmetiku založenú na láske k prírode, ochrane biodiverzity a boju proti testovaniu na zvieratách, tak moje testovanie dostalo zelenú.


V čom teda spočíva pridaná hodnota koncentrovaného sprchového gélu? Je to jednoduchá matematika.

Koncentrovaný 100ml sprcháč = o polovicu menšia spotreba plastov = menej kamiónov na prepravu = ušetrených 32 ton plastov ročne = 50% menej skleníkových plynov.

Za každý zakúpený flakón Yves Rocher vysadí jeden strom. Bájdvej už ich je 70 778 661.
100% mycích zložiek je prírodného pôvodu.


A ako som s ním spokojná?

Pri sprchovaní mi naozaj stačí jedna kvapka koncentrovaného sprchového gélu. Je pravda, že môj drahý potrebuje dve, ale on musí umyť trošku viac cm. HAHA. Ak si chystáte kúpeľ, tiež úplne postačí jedna kvapka, jedine, že chcete mať peny toľko ako v reklame, potom si dajte kvapky radšej dve. 

Upozornenie - peny bude toľko, že ju budete mať problém spláchnuť z vane.

Pre mňa tento sprcháč síce pení o niečo menej ako iné sprcháče, ale vôbec mi to neprekáža. Zoženiete ho v 3 prevedeniach - Vanilka (môj favorit) / Mango & koriander (v tesnom závese za vanilkou) / Oliva & petit grain.

#sprchujemsaeko už vyše týždňa, ak sa chceš aj ty, tak smelo do toho.
Planétu máme iba jednu.


You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tak tieto musím vyskúšať, len sa bojím, či mi sadne niektorá z vôní, lebo mám radšej také svieže. Nič sladké a už vôbec vanilku :D

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..hahaha..tak skús tú mangovú a daj mivedieť ako si spokojná..podľa mňa sú super a úplne najviac na cestovanie iba s príručnou batožinou :D :D :D

      Delete