Hippie in my heart...

Wednesday, July 05, 2017

Hi all! Hope you are enjoying your free day today. Thanks to two handsome guys Cyril&Metod, who brought us the Glagolitic alphabet. Nope I am not going to give you a lesson of history. I was planning to tell you about me feeling free (yup, I do know that we have mortgage) and the new styles that are looking from each corner in every shop bringing us back to 60s and 70s in a modern way. 

I have to admit that I all love those hippie looks. I feel unbelievable comfortable and even confident in plain Tshirt and pair of bell bottoms jeans including flowers in my hair. However it is not about this look today (you will see it sooner or later though). Today it is about my STATEMENT skirt from Zara. The beauty of this skirt is that it looks handcrafted even though I did not touch it and I have bought it in sales of course. 

Remember the challenges I was planning each month? You can take a look at my April challenge here. So July and likely the rest of my life will be dedicated to shopping in sales or no shopping at all. I am also reducing the size of my wardrobe which is already tiny and I am leaving only the most comfortable and easy to combine pieces. 

So how do you like my hippie look?

P.S.: The green shades from my hair are almost gone. I DO NOT recommend the L'Oreal Colorista spray at all (unless you wish to have the color everywhere) and the washout, well it is upon your own decision, but I WON'T use it AGAIN. EVER.



Čauko kamoší! Dúfam, že si užívate voľno, ktoré máme vďaka dvom fešákom - Cyrilovi&Metodovi, mimochodom dík aj za hlaholiku. Ale toto rozhodne nemá byť hodina dejepisu. Mala som v pláne podeliť sa s vami o to ako sa cítim slobodne (aj napriek hypotéke) a ako na nás z každého obchodu kričia kúsky hlásiace návrat 60tých a 70tých rokov, ale v modernejšej verzii.

Musím sa priznať, že návrat hippies kúskov zbožňujem. V obyčajnom tričku, zvonových nohaviciach a s kvetmi vo vlasoch sa cítim neskutočne pohodlne a dokonca sebaisto. I keď dnes to nebude o tomto looku (ale skôr či neskôr sa ho dočkáte). Dnes to bude o mojej "STATEMENT" sukni zo Zary. Jej krása spočíva v tom, že vyzerá akoby som si ju zbuchla sama, čo som nespravila a mám ju ako inak z výpredaja.

Pamätáte si na moje pravidelné výzvy? Tú aprílovú si môžete pozrieť tu. V júli som sa rozhodla a teda viac menej počas celého života nakupovať iba v zľavách alebo vôbec. Tiež prechádzam redukciou svojho šatníka, ktorý teda vôbec nie je veľký a nechávam si iba kúsky, ktoré sú mega pohodlné a ľahko sa kombinujú.

Tak ako sa Vám páči môj hipisácky look?

P.S.: Zelené odtiene z mojich vlasov sú už takmer fuč. Rozhodne NEODPORÚČAM 
L'Oreal Colorista sprej (jedine, že by ste chceli mať komplet všetko zafarbené) a Washout je na vašom uvážení, ale ja ho isto už NEBUDEM skúšať. NIKDY.

 Shop my look:
Top & skirt- Zara sales (SOLD OUT)
Backpack - CCC Shoes&Bags (Buy here)
Shoes - Mango (Similar here)

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Jéj, tak hippies look je fajn akurát na leto a pristane ti to :) A zasmiala som sa, keď si naísala, že sa cítiš slobodne až na tú hypotéku :D joj ale to dnes asi každý :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..hahaha..akurát cez víkend sme to riešili na chate, že všetci by mali žiť len z toho, na čo si reálne zarobia a potom sme sa schuti zasmiali pri predstave ako sa sťahujeme naspäť k rodičom :D :D :D

      Delete
  2. Ta sukně je božíí :)

    Takovou výzvu já mám už dlouho dlouho - jak to není ve slevě (nebo sekáč/vinted), tak to neberu.. a většinou si říkam, že neberu oblečení nad dvě nebo tři stovky.. a ideálně mi to funguje, pořád mám dost oblečení :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..tak to si ma potešila, občas som totiž mala také nutkanie niečo si kúpiť za plnú cenu a potom, keď som to videla za polovicu či lacnejšie, tak ma išlo roztrhať..no more :D :D :D

      Delete
  3. Jeeej, krásny look v krásnom prostredí! <3 Ja tiež plánujem už len takto, resp. chvíľu nenakupovať vôbec a potom sa skúsiť držať len výpredajov. A šatník by som mala vytriediť čím skôr!

    www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..ďakujem Peti..a rozhodne odporúčam čím menej chodím po obchodoch, tým sa mi ľahšie ráno oblieka a ani nemám ten pocit, že nutne potrebujem niečo nové :D :D

      Delete