Summer memories with Saal Digital...

Friday, July 21, 2017

Čaute kamoÅ¡i! Dnes opÀť netradične s piatkovÃœm postom, ale leto okrem festivalov prináša aj mnoÅŸstvo zaujímavÃœch spoluprác. Keďşe je zrejmé, ÅŸe rada fotografujem (i keď iba ako amatér), tak Vás asi neprekvapí, ÅŸe som sa rozhodla otestovaÅ¥ fotoknihu od #saaldigital. Na facebooku som totiÅŸ narazila na ich vÃœzvu a rozhodla som sa to vyskúšaÅ¥. Teraz sa doma vyteÅ¡ujem so spomienok na Malorku. Btw fotky z tejto dovče ste uÅŸ mali moÅŸnosÅ¥ vidieÅ¥ tu a eÅ¡te aj tu, to len aby ich nebolo málo.


Ja a fotoknihy – príbeh začína.

Poviem Vám, şe vo fotoknihách asi nie som úplnÜ začiatočník, doma ich uş mám niekoğko, ale tú prvú, s ktorou mimochodom začala aj moja láska ku fotoknihám, tú sme dostali od kamošov ako darček z našej spoločnej dovolenky v Barcelone. Od tÜch čias som si kaşdÜ rok vyrábala v tej istej firme nové a nové instantné spomienky, ktorÜmi si pravidelne listujem a prenášam sa tak na miesta, kde nám bolo úşasne.



Čo som zistila časom? – príbeh pokračuje.

Ako plynul rok za rokom, tak som si uvedomila, ÅŸe fotokniha v mÀkkej vÀzbe nie je pre mňa to pravé orechové. Listujem v nich aj niekoÄŸkokrát za rok, ukazujem rodine a najnovÅ¡ie sa k nim dostal uÅŸ aj Zachary a zub času uÅŸ zanechal svoje stopy. Pri objednávke v Saal Digital som sa rozhodla tento trend zmeniÅ¥ a objednala som si vatovanú kniÅŸnú vÀzbu. V rozmeroch som ostala verná 19x19 a zaplnila som aÅŸ 26 strán.


Saal Digital sa stal mojou jednotkou – príbeh nekončí!

Rozhodne nepatrím k ğuďom, ktorÜ ospevujú všetko, čo vidia. Ale ak som raz spokojná, tak sa odmením svojou lojalitou. Keď som tú našu fotoknihu (bájdvej prvú so Zachariášom) otvorila, normálne som şasla. Kvalita fotografií je neskutočná. Naozaj sa to nedá porovnať s mojimi predchádzajúcimi knişkami. JedinÜ nedostatok, ktorÜ však pramení z mojej lenivosti bol, şe som si na svojom prehistorickom compe nemohla otvoriť stiahnutÜ program na úpravu fotoknihy. Moşno to súvisí s faktom, şe som si uş od vyšky vysokej nepreinštalovala Windows a nesmejte sa, ale mám ešte Vistu. (WTF?)



Spočítané a podčiarknuté, ak sa ma teraz niekto opÜta, kde si objednať fotoknihu, tak prepáč moja stará firma, ale bude to SAAL DIGITAL.CZ a to na 100%.

You Might Also Like

3 komentárov

  1. rovnako mám rada fotoknihy, kvoli práci ich vytváram aj niekoğko za rok. Na firmu saaldigital som počula samé chvály, zujímalo by ma však, koğko stála tvoja 26 stranová kniha?

    Ďakujem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Veronika..cena bola necelÃœch 1200KČ + poÅ¡tovné a to bolo tuším okolo 119KČ :)

      Delete
  2. Moc pěkná fotokniha! My uÅŸ si tiskly asi třetí nebo čtvrtou, ale u saal poprvé :).
    Je to mnohem lepší neş skládat fotky do albumu!

    Corculum | Stepanka_T
    Instagram

    ReplyDelete