Disillusions of a blogger girl...

Wednesday, August 23, 2017

Hi all! This will be a short post. It may surprise you or maybe not, but bloggers could find disillusions on their way. I have come across one today. I was building a plan for this post. When, where and how were all clear in my vision for this wonderful SheIn palm print dress. 

I have woke up to an ugly sunday morning and was about to forget all of my plans, but someone up there might like me a bit and the sun begin to shine just a little brighter in the afternoon.
Almost all the times a good sign is followed by a bad one. I really do think that it has something to do with my beloved credo - JUST GO WITH IT. I guess I should get it tattooed and best spot would be on my forehead. Because I tend to forget about it every now and then.

So here I am, sun is shining, outfit tip-top. Perfect mood in the car. We park the car in front of the house of some really sweet elderly man, cause he did not mind and we do not have to walk all the way to Sandberg with the little one. I guess it is good to ask for a tiny favor as people are responding positive to them. Take it as a piece of advice. I would sweat like hell if we should make it up there. (Yup Inge, we could probably park in front your mom's house.)

Anyway, we are finally there and then - a fence, railing, you can call it as you are pleased with big signs - Do not trespass. Seriously? So we are walking further, cause there is always a chance that you can find some really cool place. But guess what? No other suitable place around. So I am at least creating a sad video for my INSTA Stories. 

I think I looked really sad because a nice lady came to me asking if she could make few pictures for me on her camera. All I needed to do was to walk like 1 meter from the fence and she made few pictures to brighten my day. How cool is that, right? The rest of the pictures are from Devín and as there were hundreds of people you can find few of them strolling thru my pics.

PIECE and less ban signs in your life.

How do you like my new hair? Have you noticed? 


Čaute kamoši! Tento post bude krátky. Možno vás to prekvapí a možno nie, ale aj bloger môže zažívať sklamania. Jedno takéto rozčarovanie som zažila dnes. Už dlhšie som mala v hlave plán ako a kde by som chcela nafotiť tieto mega super SheIn palmové šaty. Dnes som sa zobudila do pomerne škaredého rána a už som svoju víziu pomaly aj vzdávala, ale očividne sa nado mnou niekto tam hore zľutoval a spod mrakov vykuklo slnko.

Občas však dostanete malý náznak šťastia len preto, aby vám ho vzápätí zbúralo niečo iné. Začínam si myslieť, že je to pre mňa nejaký odkaz. Odkaz na to, aby som sa viac držala svojho obľúbeného JUST GO WITH IT. Asi by nebolo úplne mimo, dať si to vytetovať, v mojom prípade pokojne na čelo. Keďže every now and then na to zabúdam.

Tak pozor, slnko svieti, outfit je tip-top. Nálada v aute perfektná. Zaparkujeme pred domom
nejakého príma pánka, ktorý nám to dovolí, to aby sme na Sandberg nemuseli šľapať v tom teple a s tým krpcom ako kone. Je fajn pýtať sa ľudí na drobnú pomoc, zvyčajne súhlasia. Taká malá rada do života. Inak by som sa spotila skôr ako by som vôbec nohy z auta vytiahla. (Áno Inge, mohli sme to asi parknúť aj pred dom tvojej mamky.) 


No sme pred kopcom a v tom nech sa ľúbi - všade samá ohrada, plot či akokoľvek to chcete nazvať s tabuľami, že sa tam nesmie chodiť. No aby vás šľak netrafil. Tak si vravím, že si to prejdime, či nebude ešte nejaký super pieskový spot, kde by sa to dalo nafotiť. PREKVAPENIE. Nikde nič. V zápale zúfalstva si natáčam aspoň znechutené videjko na INSTA Stories. 

Toto očividne zaujalo jednu milú dámu a tá sa ponúkla, že ma tam predsa cvakne na svoj vlastný foťák. Stačí prejsť meter za ohradu a budem mať aspoň jednu či dve fotky pre radosť. Pre vás kamoši mám nakoniec fotky z Devína. Bola tam hlava na hlave, tak sa nečudujte, že zopár hláv je aj v záberoch.

PIECE a menej zákazových tabulí do sveta.

Čo poviete na moje nové vlasy? Všimli ste si to niekto? 







Shop my look:
Dress - SheIn (Buy here)
Shoes - Birkenstock (Spartoo.sk)
Hat - Koton (old)
Bag - Parfois - (Tesco My - old)
Chocker - CCC Shoes&Bags (Bory Mall)

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Šaty sú krásne, ten vzor je veľmi pekný :) A tie sklamania k tomu patria vidíš :D Inak vlasy sú fajnové :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem Viki..ale tých blogo sklamaní by mohlo byť menej alebo si prestanem plánovať v hlave a budem fotiť už iba neplánovane :D :D :D

      Delete
  2. Krásny look a vlasy sú supeeer! <3 Ja som tiež chcela v dohľadnej dobe na Sandberg, aj keď nie na outfit post, ale len také "výhľadovky" .. zvláštne, že to tam je takto zatvorené. Ja som z Devínskej, takže ja som na Sandbergu tak trochu vyrastala a bola som tam snáď miliónkrát. Budem to tam musieť ísť "ocheckovať" že čo to má vlastne byť s tým tresspassingom! :/

    Nasklee - www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..Ďakujem Peti..nuž neboj..ono to nie je, že zatvorené, ty normálne môžeš chodiť hore dole, okolo a tak, len úplne k tej pieskovej skale nemôžeš ísť, teda aj to môžeš, keď prelezieš ohradu, ale budú na teba zazerať všetci ostatní ľudia a to ja nemám rada..hahaha

      Delete
  3. Aj takto sú tie fotky úplne krásne, rovnako ako outfit a ty :)

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. treba ísť keď je menej ľudí a trochu porušiť pravidlá :D vlásky som videla už na instastories, kočena si s nimi ♥ a všimla som i, že si bola v tom kaderníctve čo viaceré blogerky a fashion baby, tak mi moja zvedavosť nedá sa nespýtať, keďže som o ňom už uvažovala, že koľko ťa takáto zmena u nich stála prosím ťa?
    ZuZu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..porušiť pravidlá..nuž asi budem musieť..alebo ísť inde fotiť a za kaderníka som dala na môj vkus viac ako je slušné, ale obhajujem si to tým, že chodím raz za rok..stálo ma to okolo 150€..čo už je celkom slušná kožená kabelka..na druhej strane som od nich ešte nešla sklamaná a to som v prípade iných kaderníctiev zažila x-krát 😂😁

      Delete