Grape & other fruits...

Wednesday, August 30, 2017

Hi all! This post is considered as a little throwback to the Grape festival. The truth is that we did not manage our shooting of the first outfit the way we would have wanted, so I have to wait for them a little longer. But we have found wonderful people at GRAPE, nevertheless you can find wonderful people in the whole Slovakia. Title photo is mine and the rest is from Boris Mayer from Jelenphotography and of course my hudge THANKS goes to him today.

This outfit could look pretty simple, however it is not exactly the case as this look is built on a bodysuit that is actually a part of underwear. Don't get me wrong as I do not consider myself as a shy person, but I usually do not walk thru Bratislava wearing just my bra. On the other hand Grape with it's TRIBE theme was a perfect place to get a little bit wilder.

I hope you will like it and I promise that the next one will be more casual. Btw have you noticed my 5 minutes of FAME in radio FM? If not, just click HERE and you will get to the audio with my fashion story about Secondhands and Sustainable Fashion.

Thanks a lot Lenka for this opportunity and folks make sure to check her wonderful travel blog WE TRAVEL WITH LOVE!

Did you have time to listen to my radio FM talk?


Ahojček kamoši! Dnešný post bude zase raz malou pripomienkou Grape-u. Pravda je taká, že na fotky z prvého dňa som čakala dlhšie, keďže sme tak úplne nezvládli logistiku. Na GRAPE sa však našli zlatí ľudia, koniec koncov tak ako všade na Slovensku. Titulná fotka je moja a tie ostatné od Borisa Mayera z Jelenphotography, za ktoré mu touto cestou veľmi ďakujem.

Tento outfit sa na prvý pohľad môže javiť úplne obyčajný, ale nie je to tak, pretože pozostáva z jemne odvážnejšieho kúsku a tým je body, ktoré tvorí základ a za normálnych okolností sa nosí ako spodné prádlo. Nepatrím práve k hanblivkám, ale po Bratiske sa bežne nepremávam v podprske. Grape a jeho TRIBE téma však otvorili možnosť trošku sa vyšantiť. 

Dúfam, že sa Vám bude páčiť a sľubujem, že najbližšie outfity už budú nositeľné aj na bežné dni. Btw postrehli ste mojich 5 MINÚT SLÁVY v rádiu FM? Ak nie, tak klikajte TU a dostanete sa k audiu z môjho fashion výstupu na tému sekáče a trvalo udržateľná móda.

Lenka ďakujem krásne za túto možnosť a ľudkovia istosi pozrite jej supiš cestovateľský blog WE TRAVEL WITH LOVE!

Našli ste si čas na vypočutie môjho rozhovoru na rádiu FM?

Shop my look:
Body - Zaful (Buy here)
Shorts - Pull&Bear
Dress - SheIn (borrowed from moms closet)
Shoes - CCC Shoes&bags
Hat - Ljubljana souvenir






You Might Also Like

4 komentárov

  1. Replies
    1. ..Ďakujem Rose..v tomto looku som sa cítila perfektne..trošku ako taká malá rebelka od potulných cirkusantov :)

      Delete
  2. Krásny, odvážny look! Už na instagrame ma zaujal ten krásny prehoz a ani som si nevšimla, že pod ním sa skrýva vlastne spodné prádlo, haha! Je to super!! :)

    www.nasklee.com // GIVEAWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..ďakujem drahá..to bodyčko je mega podľa mňa a takto sa aspoň mohlo prevetrať aj medzi ľuďmi :D :D :D

      Delete