Kitchen stories...

Friday, August 04, 2017

Hi all! If you are following my Insta profile, you have probably seen few pictures of our kitchen. We are slowly upgrading the look of our home and kitchen was the most urgent part of the whole place. The reason is simple - we LOVE to cook and we love to EAT. 

I am looking for some design lights for a reasonable price right now. Most of the inspiration comes from pinterest and instagram of course and I think that I might found THE LIGHT on the favi.sk but I still have more options there.

Please let me know which one you like more - Mr.copper or the Mr.silver?

Btw we have already painted the sideboard behind our kitchen with the chalk color and I am thinking about painting also the fridge with the same color. Has anyone tried it? If so, please give me your tips.

P.S.: If someone wants to donate me the copper potts and pans I will be more than happy. Until then I have to cook on the old one.


Source: Pinterest.com & favi.sk
Čauko kamoši! Ak sledujete môj insta profil, tak ste si pravdepodobne všimli zopár fotiek našej kuchyne. Pomaly si upgrade-ujeme vylepšujeme náš domov a kuchyňa už bola na odstrel, keďže sme mali iba taký mini kuchynský kút. Hlavným dôvodom bolo, že skrátka MILUJEME variť a milujeme JESŤ.

Práve v tejto fáze hľadám dizajnérske svietidlá za rozumnú cenu. Väčšina mojej inšpirácie pochádza práve z pinterestu a instagramu a mám taký pocit, že TO SVIETIDLO som už našla na favi.sk, ale stále mám v zálohe viac možností.
Dajte mi prosím vedieť, či sa Vám viac páči pán medený alebo pán strieborný?

Bájdvej už sme si kriedovou farbou natreli zástenu v kuchyni a ja silno uvažujem, že by som tou farbou natrela aj chladničku. Už to niekto skúšal? Ak hej, tak sem s tipmi.


P.S.: Ak by sa mi niekto rozhodol darovať tie medené riady, tak sa určite nepohnevám, do tej doby si budem musieť vystačiť so starými.

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ach, toto tak dobre poznám! :D Tiež som v kuchyni chcela ísť do copper, ale keď som zistila že väčšina copper hrncov je buď extrémne drahá, alebo sa nedajú umývať v myčke, rýchlo som sa s nimi rozlúčila :D

    Tak som si dopriala aspoň copper spray z hornbachu a farbím veci z mojej "beauty station" na copper :DDD

    www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..ooo..tak to je super tip..pôjdem ho asi aj ja kúpiť, nuž a u mňa je pri copper hrncoch skôr problém tá cena :D :D :D ..ale tak spravím si radosť aspoň tou lampou a poskúšam nejaké DIY :D

      Delete
  2. Mne sa veľmi páčia medené doplnky v poslednej dobe, išla by som do toho :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..už len spracujem drahého a budem mať konečne svetlo v kuchyni :D :D :D

      Delete
  3. Ahoj Romi, zdravi ta jedna dellacka, aj ked sa osobne nepozname, super blog! :) ja som nedavno objednala toto svietidlo, vyzeralo mega dobre a kvalitne, ale bolo nam do kuchyne obrovske ( mame pomerne maly stol). ja len ze som si ho omakala a super :) oni ked ho naskladnia spat do tchiba ( posielala som ho kurierom spat), bude opat dostupne, bohuzial uz pri nom nemaju sledovaciu moznost. tu je odfotene viac romanticky, ale je to cisto industrialny kus. nech sa vam dari :) http://www.tchibo.sk/zavesna-lampa-v-priemyselnom-dizajne-p400071316.html?x=H4sIAAAAAAAAAAFiAJ3_ETMsDgAAAV3MMTvOABRBRVMvQ0JDL1BLQ1M1UGFkZGluZwCAABAAECcxXnxRNcU39H6ZTGnIAWMAAAAQrqItWSHSlSGxoPl8kOjSUAAUbKHJx-ouhDTckt8Z4EIVSBO39-c-sxjgYgAAAA%3D%3D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..Ďakujem krásne, ale objednala som nakoniec Mr.Coppera, mamina nám totiž chcela nutne kúpiť lampu na vianoce :) :) :)

      Delete