How to style casual look with loafers...

Wednesday, September 13, 2017

Hi folks! I have bought these leather loafers some time ago during the summer sales and I was happy as a little girl,  thinking about wearing them all summer long. And guess what? I did not. For some reason I did not realise that when there is too hot then your feet sweat as hell and that is why this is the first time I am wearing them.

My mom thinks they are ridiculous and I believe most of you won't like them, but for me they are the best match for any simple outfit. The whole look was set in distemper colors, and as it was photographed in the park near the Rusovce chateau, I was somehow lost in the surroundings . I am pretty sure you have problems to find me on these pictures. I did not even need to wear camo suit. 

Right next to us have been gladiators fighting each other and you could feel the smell of the horses. Of course junior liked that very much and also my mom's sweetheart - Lucky who was so kind to pose with me. If you like loafers as much as I do, you can check my last post here.

If there is anyone who is wearing loafers, just drop mea line in the comment below, l would like to know how big family we are. And if you don't wear them at all just let me know why. :)

Čauko kamoši! Ešte v čase letných výpredajov som si uchmatla tieto kožené mokošky a tešila sa ako malá, že ich budem nosiť v jednom kuse. No a čo si myslíte, nosila som ich? Správne. Nenosila. Pravda je totiž taká, že keď je príliš teplo, tak sa v nich noha potí ako šialená, takže som ich mala na sebe presne 1x.

Moja mamka si myslí, že sú smiešne a verím, že väčšinu populácia zrejme vôbec nenadchnú, ale mne prídu ako správne oživenie jednoduchého outfitu úplne vhod. Celý look sa niesol v zemitých farbách a keďže sa fotilo v parku pri kaštieli v Rusovciach, tak som bohovsky zapadla k prostrediu. Skoro ma ani nie je vidieť na tých fotkách. Ani maskáče nepotrebujem.

Nuž a hneď vedľa sa bili gladiátori a rozvoniavalo konské lajno. To sa samozrejme páčilo juniorovi a aj mamkinmu zlatíčku - Luckymu, ktorý si takto krásne zapózoval. Ak sa vám tento štýl topánok zapáčil, tak si môžete pozrieť aj môj posledný ootd TU.

Ak tu ešte niekto z vás nosí MOKOŠKY, tak sa mi pekne do komentov popriznávajte, nech viem aká sme utešená mokošková rodina. A ak ich nenosíte, tak mi dajte vedieť prečo. :)



Shop my look:
Shirt - H&M Sale (Similar)
Jeans - Mango (Similar)
Straw bag - SheIn (Similar)
Loafers - Next sale (Similar but more fancy)







You Might Also Like

4 komentárov

  1. Ježííííš ten Flamingo je úžasný!!! <3 Páčia sa mi aj tie loaferky, aj keď ja neviem či by som ich vynosila, tebe pasujú super! :)

    Nasklee - www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..merci Peti..plameniak je môj nový kamoš, čo si budeme hovoriť :D :D :D

      Delete
  2. Mokošky sa mi už nejaké to dlhšie obdobie ľúbia ale ešte žiadne nevlastním... nenašla som tú správnu iskru medzi nimi a mnou zatiaľ... no už teraz viem čo by na to povedala moja polovička :D ZuZu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..hahaha..nuž čo si budeme klamať tento módny zázrak asi nebude to pravé orechové pre chlapov, ziadna ihlička, tvarovo to vyzerá ako kopyto..žiadna sláva, ale ja si nemôžem pomôcť..dva páry vravia za všetko :D :D :D

      Delete