Where are these shoes from?...

Wednesday, September 20, 2017

Hi folks! I am preparing this post with the slightest time slump actually. It is said that the freelancer works best under the pressure. Just a pity that I am not a freelancer. But the truth is that I really do work better under the pressure. Oh and I had great plans, I really did. I wanted to prepare at least 2 ootd posts a week, so I could write articles in peace and quite. And guess what? Nothing. The result of this weekend is a huge zero. But that's what happens in the blogger's life every now and then. Or at least I hope so. I may possibly be the only blogger - a poor girl who sometimes does not produce a single letter.

And in such a "hurry" mood is the whole look today. It is mega comfortable, a bit bigger and bought in H&M. Actually it's probably the only thing from sales that I bought this summer. Except for the Late Night Shopping and my 2 new bags. In case my memory still works well which may not be entirely true? But as you probably know, I have decided to buy less clothes. Some time ago. And I totally stick to it.

So if you want to feel mega comfortably too, buy such sweater dress. If you do not dare to walk around the city in it then maybe use it as home clothing. And I have to admit that these boots are awesome and might look like Zara shoes, but are actually from Deichmann. It was a buy at the first Instagram photo sight, and I went to the nearest store to get them and I am enjoying them ever since and wearing them as often as my slippers in this mist / rainy / autumn weather.

Do you have your TOP boots for this fall? And where did you buy them?



Čauky mňauky! Dnes takto neformálne a s jemným časovým sklzom. Vraví sa, že freelancer pracuje najlepšie pod tlakom. Len škoda, že ja vlastne freelancer ani nie som. Ale pod tlakom mi to ide naozaj parádne. Mala som plány a boli veľké, chcela som nafotiť týždenne aspoň 2 ootd posty, aby som s pokojom v duši mohla písať články na blog. a hádajte čo? Nič. Výsledok fotenia z tohto víkend je veľká nula. Ale aj to sa v živote blogera stáva. Teda dúfam. Snáď nie som jediný bloger - lajdák, ktorý občas nevyprodukuje ani mäkké f.

A v takomto ležérnom duchu sa nesie aj dnešný outfit článok. Je mega pohodlný, o číslo väčší a z výpredajov v H&Mku. Vlastne je to asi jediná vec z výpredajov, ktorú som si toto leto kúpila. Teda okrem Late Night Shoppingu a mojich 2 nových kabelkových lások. Teda pokiaľ mi pamäť dobre slúži, čo už možno neslúži. Ale ako viete rozhodla som sa nakupovať menej. Už dávno. A celkom to dodržiavam.

Tak ak sa chcete cítiť mega pohodlne aj vy, tak si kúpte takéto svetrové šaty. Ak si netrúfate takto ledabolo chodiť po meste, tak pokojne iba ako domáce oblečenie. Sú fajnové a musím sa priznať, že tie topánky, ktoré ževraj mali aj v Zare, ale o tom nič neviem, tak tie mám z Deichmann-u. Bola to kúpa na prvú Instagramovú fotku a hneď som bežala do obchodu a tešila sa z nich a v tomto hmlisto / pršavo / jesennom období sú to také moje papuče.

Máte svoje TOPKY na túto jeseň? Odkiaľ?


Shop my look:
Boots - Deichmann Ellie Star Collection (Buy here)
Dress - H&M sale (Similar)
Bag - Rebecca Minkoff (Buy here)

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Replies
    1. ..ahoj Pavlína..ďakujem krásne a máš úplnú pravdu, s tmavou kabelkou by to bol taký smutný outfit :-*

      Delete
  2. Toto je úplne geniálny outfit!! <3 Páči sa mi na ňom absolútne všetko a fakt neviem, čo najviac! :D TOP!

    www.nasklee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..hahaha a pritom taký obyčajný..úprimne som sa bála, či zaujme, keď je taký jednoduchý, ale som milo prekvapená <3

      Delete