Why did I fall in love with Danyela Art...

Wednesday, September 27, 2017

Happy Wednesday folks! My Tuesday has been planned till the very end. I have to admit that I did not have such a busy day for quite some time. Wake up at 6.40a.m., prepare breakfast, bake muffins, take my boys for a walk (one of them is dog, the other one is kid), get the kid to the bed (morning nap is important), get to my physiotherapist, cook our lunch, wash my hair, go to play ground, grocery shopping and finally get to the very best workshop ever -. FASHION ILLUSTRATION AUTOPORTRAIT by Danyela Art and end the day by writing this post.

Tadadaaa. I am still alive. And I want another donut from LA DONUTERIA. Immediately. I might be addicted to them.


Well I would normally grouch that I do not want this and that, but I was super energized by the great girl power from the workshop, those amazing donuts, girls, that I sat down at 9.30 pm and started to work. If you for some reason do not follow Danyela Art yet, please do so here. She is AWESOME. 

To my outfit finally, which was the one I was illustrating by the way and I am wearing this button up dress - size M that I was visualizing inmy mind for some time, my kind of classy jeans, hat + me = autumn and my shoes are from an older CCC collection, in case you are following me longer, you have probably seen these shoes in sale for 10 Eur and if not, well you probably should because you can miss this type of important information. 

Has anyone tried to illustrate his/hers autoportrait?

P.S.: My drawing will be added as soon as I have some decent light to take a picture of it. I have tried to do so in the evening and failed completely.


Šťastnú stredu kamoši! Včerajšok bol naplánovaný do poslednej sekundy. Takýto nabitý deň som veru už dávno nemala. Budíček 6.40, pripraviť raňajky, napiecť mufiny, vyvenčiť chalaňov, uspať pána Čarovného, skočiť na masáž, z masáže navariť obed, umyť vlasy, potom ihrisko, nákup a utekať na najlepší workshop ever - workshop módnej ilustrácie - autoportrét s neskutočne talentovanou Danielkou z Danyela Art a večer zavŕšiť písaním postu. 

Tadadaaaa. Ešte žijem. A prosím si ďalší donut z LA DONUTERIA. Hneď. Namotala som sa.

Asi by som normálne frflala, že sa mi nechce hento alebo tamto, ale taká som bola naradostená z toho workshopu, donutov a kopy babskej energie, že som si o pól desiatej ešte s make-upom sadla za comp a ťukala. Ak Danielku ešte nepoznáte, tak si jej prácu pozrite pokojne na jej Instagrame, tak určite klikaj tu, pretože je skvelá. 

Čo sa týka môjho looku, ktorý som si bájdvej práve na tomto workshope zvečnila a bude sa mi veselo hompálať doma na stene, tak mám na sebe tieto mega button up šaty, ktoré som si zhmotňovala vo svojich predstavách už dlhšie, jeansy sú taká moja dotrhaná klasika, klobúk + ja = jeseň, bez toho by to nešlo a topánky sú staršia kolekcia CCC, a ak ma sledujete pozorne, tak som na ne dokonca posielala link, keď boli vo výpredaji za cenu okolo 10Eur, to bol taký malý hint, že sa ma naozaj oplatí sledovať. 

Kto už niekedy skúšal vytvárať takéto ilustrácie? 

P.S.: Môj výtvor určite pridám, ale až keď budem mať dobré svetlo, skúšala som ho odfotiť večer a totálne som zlyhala. 

 Shop my look:
 Dress - SheIn (Buy here)
ISA Jeans - Mango (Similar)
Bag - SheIn (Buy here)
Boots - CCC Shoes&Bags (Similar)
Hat - Mango (Buy here)


You Might Also Like

4 komentárov

  1. Nádhera, nemám slov. Páči, veľmi veľmi :)

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
  2. Toto sa mi velmi paci Romi 😍saty, rifle, klobuk, kabelka, topanky, nechty, vlasy, ruz... proste vsetko 👍🏼❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..jeeej..tuším je v tebe tiež ukrytý kúsok cigánky..ja mám tento gipsy style neskutočne rada :)

      Delete