DIY - Pearl & velvet shoes...

Friday, November 24, 2017


Hi all! What I have for you today is a very easy DIY project and a great tip for you how to spare some money on more important things (Xmas presents for your dear ones) rather then pricey shoes and also create your very own design of pearl shoes. My friends probably know that I am not a very handy person, but as you can see I was able to customize these cool looking velvet shoes from CCC Shoes&bags with a kind help and mentoring from Zuzka - check her work here - LukZu design.

WHAT WOULD YOU NEED?
- pair of shoes
- needle and stitch in the same color as your shoes are (as close as you can get)
- pearls(at least in 3 different sizes)
- scissors

Now it is really easy. Just compose your idea of the outcome and start to sew your pearls onto your shoes. I did not want to have the pearls spread neatly, it is just not my style. And even though that I was working on one shoe and Zuzka on the other both seem to look pretty similar. The trick was in swaping the shoes in the process.

So how do you like it?

P.S.: Do not slip the pearls it is pretty tricky to find them all especially if you have little kid and a DOG!

Krásne ránko kamoši. Dnes som si pre vás pripravila malý DIY projekt a skvelý tip na to ako ušetriť zopár eur na niečo rozumnejšie (vianočné darčeky pre vašich blízkych) než minúť ich na predražené topánky a zároveň si vyrobiť vlastné dizajnové perlové čižmičky. Moji kamoši zrejme vedia, že nie som príliš zručná osoba, ale ako vidíte v pohode som si s milou pomocou Zuzky z LukZu design zvládla vytunovať svoje zamatové čižmičky z CCC Shoes&bags - určite si pozrite jej prácu TU.

ČO BUDETE POTREBOVAŤ?
- topánky
- ihlu a niť vo farbe topánok (tak blízko ako sa viete trafiť)
- perličky (aspoň 3 rôzne veľkosti)
- nožnice

A teraz to už bude naozaj jednoduché. Zhmotnite si svoju predstavu o rozložení perál a prišívajte o 106. Ja som ich rozhodne nechcela mať rozložené úhľadne, pretože to by proste nešlo k mojej osobnosti. A aj napriek tomu, že ja som pracovala na jednej topánke, zatiaľ čo Zuzka na druhej, tak obe topánky vyzerajú veľmi obdobne. Trik je v tom, že sme si v polovici procesu topánky jednoducho vymenili a každá im dodala svoj pohľad na vec.

Tak ako sa vám páčia?

P.S.: Rozhodne si perličky nerozsypte po zemi, dosť ťažko sa hľadajú najmä ak máte dieťa a PSA.


Ešte raz ďakujem za pomoc pri realizácii tohto MEGA krásneho projektu mojej zlatej ZUZU - LukZu Design Facebook. :-*


You Might Also Like

0 komentárov