Such a lovely day...

Wednesday, November 01, 2017

Hi al! Do you know those days when you are looking forward to a beautiful sunny weekend and inspite of a fantastic prediction you just got a rainy day? Do you? Well I do and the best thing about it is that I needed to prepare two outfit posts on that very weekend. But I do not consider myself as a grumble person, so I was super excited thinking that the POUR which was currently in Záhorská does not mean a POUR in the center. I was sitting in a car full of enthusiasm, playing with junior, and calming my husband down who wanted badly to turn the car back home at first possible spot.

So guess what? I was right, it was not raining in the center, however it was starting to drizzle there, but we are not out of sugar and a few droplets won't stop us, right? Well some rain wont hurt us, but junior was sitting here and there. Once again, it was the fastest photoshooting under the most difficult conditions and then we have to change the location, I had to change to the 2nd outfit in the car and then move again. Annoyed baby, rain and outfit suitable for sunny weather will make you minimize every desire you had and you'll be happy with any possible output. 

So I've had my mega super velvet sneakers covered with a lovely droplets. My hair looked as a damp chicken and my wonderful husband supported me with a note - something in the manner that I look like a gipsy. He was not even mistaken in the end, because I saw a gipsy lady in Lidl Lamač and let's be honest there was some similarity in our outfits. I suppose I should start seriously thinking about my fashionist capabilities. 

So what do you think about this velvet look? But honestly. Because you know that it won't hurt me and I'm definitely not going to break into tiny pieces. :)


Čauko kamoši! Poznáte tie stavy, keď sa tešíte na krásny slnečný víkend a miesto toho vás aj napriek úžasnej predpovedi čaká iba dážď? Že áno? Nuž ja tiež a najkrajšie na tom je, že zrovna počas toho nedávneho víkendu som potrebovala nafotiť rovno dva outfity. Nepatrím k ľuďom, ktorí by sa prehnane sťažovali, a tak som si zvesela povedala, že lejak v Záhorskej predsa ešte neznamená aj lejak v centre. Plná entuziazmu som si sedela v aute, zabávala juniora a upokojovala manžela, ktorý mal 100 chutí otočiť na najbližšej možnej späť domov. 

No a hádajte? Mala som pravdu, lejak v centre nebol, už síce začínalo jemne mrholiť aj tu, ale nie sme z cukru a pár kvapiek predsa ustojíme. Nuž my ich ustojíme, ale junior si tu a tam aj sadne. Opäť raz sa konalo najrýchlejšie fotenie v najblbších podmienkach a šup presun, prezliekačka v aute a zase presun na ďalšie miesto. Mrzuté dieťa, dážď a outfit do slniečkového počasia vám okrešú všetky túžby na minimum a tak sa uspokojíte s čímkoľvek.

Svoje mega super zamatové tenisky som si teda nechala ocákať milým dažďom. Vlasy som mala ako zmoknuté kura a môj drahý povedal, že vyzerám ako cigánečka. Nakoniec sa podľa Lidlu v Lamači ani nemýlil, pretože som jednu videla a mali sme až na pár detailov podobne postavané outfity. Asi by som sa mala začať vážne zaoberať svojimi stajlingami.

Tak čo poviete na tento zamatový look? Ale úprimne. Veď viete, že ja to znesiem a rozhodne nechytím depku. :) 

Shop my look:
Skirt - Zaful (Buy here)
Sweater - Pull&Bear (Buy here)
Sneakers - Topankovo.sk (Buy here)
Bag - Rebecca Minkoff (Similar here)


You Might Also Like

8 komentárov

  1. Ja teda neviem či sa mi páči alebo nie, asi sa mi páčia jednotlivé kúsky, ale spolu to tiež nie je zlé :) Na mne by to vyzeralo divne, ale k tvojej osobe to tak nejak pasuje..to sa mi stáva často.minule som videla na jednej blogerke sukňu pančuchy a oxfordky a ja že to vyskúšam, no ale na mne to vyzeralo fakt divne :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ..hahaha..zlatá si..presne takto nejak to mal asi aj môj drahý, že nevedel úplne či áno či nie..a neboj aj ja to tak mám, že sa mi niečo páči a k mojej osobe to potom vôbec nejde :D

    ReplyDelete
  3. jóóój toto úplne poznám takéto podmienky :/ No ale ak mám pravdu povedať, nech si hovorí kto chce čo chce, ale aspoň si v tomto outfite nápaditá/iná. No zároveň svojou zlatou tváričkou, peknými vlasmi a milým úsmevom si to ty :) Takže podľa mňa vyšli fotky na tie podmienky fakt dobre!! A kľudne viac takýchto postov nech sa je načo pozerať :) Si šikovná! Sledujem ťa a tvoje krásne foto aj na IG, rada sa tebou inšpirujem :)

    DEZIRÉ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jémine Domi, ty si poklad..dnes pôjdem spať s takým fajným pocitom a ak bude cez víkend opäť raz hoci aj víchrica, tak my to dáme..normálna mentálna vzpruha ako blázen..ďakujeme :-* :-*

      Delete
  4. To počasie nám fotenia nutným :D aký výraz... dáva zabrať. Ale je super, že ste to nevzdali, lebo fotky vyšli super. A tie tenisky ako ja z nich nemôžem. Sú krásne :)

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..no už teraz budem za každého počasia aj keď Zaška odfúkne, lebo okrem víkendu už nebude šanca nikdy :D

      Delete
  5. žádná cigánečka, toto je mega je to iné nápadité si to ty :) možno sú ľudia čo to nepochopia ale nemôžeme sa predsa páči všetkým no nie? :D za mňa (lebo ja patrím medzi tých iných, čo milujú inakosť) 20 z 10tich... a to s počasím poznám veľmi dobre čoskoro bude dávať o tom a dôkazový materiál v podobe videa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..už sa teším na videjko a ďakujem, ale keby vidíš tú cigánečku, tak pochopíš o čom rozprávam, ona možno menej riešila farebnú kombo, ale boli sme inak celkom podobné :D :D :D

      Delete