For lips with love...

Sunday, February 11, 2018

Čaute kamoši! Na blogu dnes pristál článok z kategórie Beauty a pôjde o drsný battle 2 červených rúžov. Jeden by mohol byť z kategórie lacnejších, ale rozhodne sa súboja nebojí - ide o L'ORÉAL Paris Infallible Matte Max. Je to matný pudrový rúž v odtieni 007 - Say My Name. Druhý je z kategórie drahších a ide o MAC Matte Lipstick rúž s matným efektom v odtieni Russian Red. Pozrieme sa na oba z pohľadu milovníčky rúžov, za ktorú sa nepochybne považujem. Oba som testovala počas bežného dňa v práci a plusy a mínusy oboch nájdete nižšie. 
L'ORÉAL Paris Infallible Matte MaxKeď som otvorila tento rúž celkom ma prekvapil spôsob nanášania a spočiatku som mu nedávala veľké šance. Myslela som si, že sa v žiadnom prípade nemôžem trafiť na moje úzke pery, ale ostala som naozaj milo prekvapená. 
PLUSY:
-ľahko sa nanáša a nepotrebovala som štetec

- pekná matná farba
-nevysúša pery
MÍNUSY:
- kratšia výdrž, musela som si počas dňa 2x pretrieť pery, aby bola farba sýta
CELKOVÝ DOJEM:
Vzhľadom na cenu je to podľa mňa dobrý kamarát na bežné nosenie. Treba ho však mať v kabelke a po obede či káve si ho trošku refreshnúť. Keďže sa ľahko aplikuje zvládnete to raz-dva.

MAC Matte Lipstick
V tomto súboji rúžov ide o víťaza aj napriek tomu, že 007čku som si obľúbila. Musím ale povedať, že ak chcete jednoduchší rúž na aplikáciu, tak by pre vás mohol byť víťazom pokojne ten od L'ORÉAL.
PLUSY:
- krásna matná farba
- príjemný pocit na perách
- neprekonateľná výdrž, žiadne premalovávanie a pokojne vydrží aj kávičky či obed v plnom jase až do konca pracovnej doby
MÍNUSY:
- pre mňa osobne bol mínus spôsob nanášania, na moje úzke pery som si musela pomôcť štetcom na pery
CELKOVÝ DOJEM:
Tento rúž kúpite za 3-násobok toho od L'ORÉALu, ale nemusíte mať obavy ak si ho zabudnete doma, pretože drží na perách 100% a rozhodne som nemala pocit vysušených pier. Odporúčam všetkými 10timi.

Oba rúže nájdete na notino.sk. Určite mi dajte vedieť, ktorý by ste chceli vyskúšať prípadne, ak ich poznáte ako sa vám páčia.

P.S.: Vidíme sa v stredu pri novom outfit poste. 

You Might Also Like

0 komentárov