Ako sa nezblázniť z jarného upratovania...

Thursday, March 22, 2018

Jarné upratovanie nemusí byť otrava

Ahojte kamoši dnes som si pre vás pripravila zopár tipov a trikov ako sa totálne nezblázniť pri jarnej očiste vášho domova. Základom je kvalitné nastavenie mysle, ak si pred očistou domu či bytu najskôr očistíte svoje telo a myseľ, tak sa vám pôjde do upratovania ľahšie a budete mať aj kopec energie. Odporúčam teda aspoň víkendový detox. Ak sa necítite na celý deň strávený iba na vode prípadne jablkách, tak si skúste aspoň pridať do jedálnička aspoň detoxikačné smoothies. Veľa listov - ja som fanúšik špenátu a zeleniny. Cvikla, špenát, jablko, voda a troška olivového oleja je mňam. 




Tipy a triky

Ak si na upratovanie vyberiete krásny slnečný deň, zistíte, že vám to ide nejak rýchlejšie a vôbec sa nebudete cítiť utrápene po 5 minútach umývania okien. U mňa funguje aj dobré načasovanie. To znamená, že začnem skoro ráno a potom mi ostane kopa času na oddych a relax. Ono pri deťoch nie je problém upratovať už o 7mej a zároveň už mať za sebou aj raňajky a dobré tri rozprávky. Ak deti nemáte, požičajte si na víkend nejaké od kamošov, určite vám ochotne pomôžu a zapožičajú aj dve. Ďalším trikom je začať od veľkých plôch a prepracovať sa k maličkostiam. Začnite teda oknami, podlahami, prachom a potom už prídu na rad maličkosti ako kúpeľňa a toaleta.


Ako si ľahko pripraviť veľkonočné dekorácie

Keď už máte upratané, tak začína pravá jarná zábava. Pre mňa je to jednoznačne jarná výzdoba, kvety a to už je na vás, či kochlíkové alebo rezané. Tulipány, narcisy, bahniatka a zlatý dážď sú podľa mňa úplné jarné topky. Pripravila som si pre vás spoločne s PEPCO aj inšpiráciu na krásne a jednoduché dekorácie a čo je úplne najviac? Že si o všetky tieto dekorácie na váš veľkonočný stôl môžete zasúťažiť.


Ako sa zapojíť do súťaže?

Jednoducho a súťaž bude dokonca prebiehať na blogu aj na Instagrame, takže môžete zvýšiť svoje šance na výhru. Pravidlá sú skutočne easy, tak si ich poďme zhrnúť.

PRAVIDLÁ PRE BLOG:

  • Buďte fanúšikom PEPCO a Romilikes,
  • Do komentára mi napíšte svoju mailovú adresu a svoje tipy a triky pri jarnom upratovaní,
  • Hotovo, už iba počkajte do pondelka 26.Marec.2018 na výsledky, a balík budem hneď aj posielať, aby dorazil včas.
PRAVIDLÁ PRE INSTAGRAM:

  • Buďte fanúšikom PEPCO a Romilikes,
  • Do komentára pod súťažnú fotku mi napíšte svoje tipy a triky pri jarnom upratovaní a označte kamošku, ktorej by sa cena mohla páčiť tiež,
  • Hotovo, už iba počkajte do pondelka 26.Marec.2018 na výsledky a balík budem hneď aj posielať, aby dorazil včas.


O čo teda súťažíme?

Je to kompletný balík, ktorý vám vykúzli čarovný veľkonočný stôl. Obsahuje obrus, rozkošnú vázu, vtáčiky, keramického zajka, papierovú trávu, vajíčka na vešanie, vajíčka na stopkách, svetelnú reťaz, prestieranie pod vázu a veľkonočné servítky.


Držím palce a vidíme sa v pondelok pri vyhlásení výsledkov.

Gratulujem Miške k výhre. :)

You Might Also Like

0 komentárov