Casual office look not only for pregnant...

Wednesday, March 28, 2018

How to style office look when you are pregnant?

Well this is a million dollar question, right? You probably do not want to wear your favorite MOM sweatpants to office. Or maybe you want to, but you are not a freelancer and usually there are some rules you cannot overcome. There are few tips that can help you to feel comfortable enough to spend the whole day in your office, on the calls and meetings and still look damn good and stylish. So read through few of my tips and let me know if you think that these might work for you as well.




Pants with elastic waist

So my first tip to feel comfortable is to wear similar pants as I am wearing on these pictures. The secret is on the elastic waist. I was in 16th week while taking these pictures, so the belly is not huge, but you can bet, that I can feel the difference when I try to wear my basic jeans. There is no way I could survive whole day in those. So I have stored all of these jeans in the very back of my closet, so I have a clear vision of what I can actually wear.


Upsizing works its magic in your closet

Another trick is to wear clothes that are one size bigger than your usual size. This works for me well as I have many clothes in bigger sizes just because I like the oversized look. I have left one boyfriend jeans that will be good enough for a month or two depending on the amount of chocolate I am going to eat and a pair of cullotes that I have both 2 sizes up and are a combination of tip no 1 and 2 as these pant also have an elastic waist, not to mention I have bought them in sale. JACKPOT.
Also adding boyfriend belly look from 2016. The burgundy shoes are for sale.



Dress for less

Yup, the last trick is super obvious and looks enormous good in casual as well as classy styles. The third tip or trick is the DRESS. No matter how big your sweet belly gets, you will feel great in your dress. Just please try to pick the stretchy materials. Remember that the belly has the tendency to get bigger during the day, so you need to have some spare space in your favorite dress. The best thing is that you do not have to look only in the MOM section for your dress, use the no. 2 tip and look for some nice dress in any shop you like.
Here is also a link to one of my pregnant dress look from 2016. 


Are you using the same tricks? Do you find them inspiring? 


Btw I have these pants from Blogger Bazar and lovely Lady Kejmy, if you have time, you should stop by to Satori Stage on Apr 14th - the III. volume part 2 will take place and I am for sure going to find some fabulous pieces.


Photo by amazing Tom LOFT



Ako nastajlovať pracovný outfit pre tehotné?

Nuž toto je otázka za milión. Pravdepodobne sa nechystáte v práci tráviť deň vo vašich obľúbených teplákoch. Alebo by ste možno aj chceli, ale práve vy nepracujete na voľnej nôžke a skrátka pravidlá pre vášho zamestnávateľa nie sú úplne voľné. Existuje zopár tipov, ktoré vám umožnia cítiť sa pohodlne celý deň v kancelárii, na calloch či stretnutiach a stále vyzerať neskutočne dobre a štýlovo. Tak prebehnite cez zopár mojich tipov a dajte mi vedieť, či by mohli fungovať aj pre vás.

Nohavice na gumičku

Takže môj prvý tip sú podobné nohavice, v akých ma vidíte na fotkách. Tajomstvo tkvie v elastickom páse a teda tej gumičke, ktorá vám dáva dostatočnú voľnosť. Keď sme fotili tento look, bola som práve v 16-tom týždni tehotenstva a bruško možno nie je obrovské, ale rozhodne tam je a ja jednoznačne cítim rozdiel, keď si dám jedny zo svojich bežných jeansov. Skrátka a jasne by som v nich celý deň v práci neprežila. Z tohto dôvodu sa aktuálne nachádzajú v útrobách mojej skrine a ja mám o to jednoduchšiu voľbu pri obliekaní.


Upsizing čaruje všatníkoch

Ďalším trikom je zadovážiť si oblečenie o číslo či dve väčšie ako je vaša bežná konfekčná veľkosť. Toto pre mňafunguje magicky, lebo sa mi v šatníku povaľujú veci najrôznejších veľkostí, som totiž fanúšik oversized štýlu. Myslím, že moje boyfriendy poslúžia ešte mesiac a možno aj dva, bude to dosť závisieť od množstva čokolády, ktorú pojem. Ešte mám o dve čísla väčšie culottes, ktoré sú vlastne kombináciou tipu 1 a 2, pretože sú ešte aj na gumičku a dokonca ich mám z výpredaja. JACKPOT.
Pridávam aj môj boyfriend bruškatý look z 2016. Tie bordové botky sú na predaj.

Šaty za menej

Tak, posledný trik je asi zrejmý a vyzerá perfektne v bežnom ako aj nóbl prevedení. Sú ním samozrejme ŠATY. Je úplne jedno aké veľké bruško vám narastie, v šatách budete cítiť úžasne. Len si prosím vyberajte strečové materiály. Bruško má totiž počas dňa tendenciu sa zväčšovať, takže nejaké to miesto navyše sa bude hodiť. Najlepšie na tom je, že šaty nemusíte hľadať v tehotenskom oddelení, pokojne skočtedo svojho obľúbeného obchodu pre nejaké krásne šaty, len pri výbere zapojte aj tip 2.
A ešte aj šatový tehu look z 2016.

Tak čo, používate rovnaké triky? Zdajú sa vám inšpiratívne?


Mimochodom tieto nohavice som si kúpila na Blogger Bazári od krásnej Lady Kejmy, tak sa 14-teho Apríla určite zastavte v Satori Stage na 3. kole a toto bude už časť 2, ja sa tam isto zastavím nakúpiť nejaké super úlovky.



 Shop my look:
Pants - Blogger Bazar (Similar here)
Blouse - H&M (Similar here)
Coat - H&M 
Earrings - H&M (Buy here)
Shoes - Zara sale (Buy here)
Bag - Mango (Similar here)



You Might Also Like

0 komentárov