Straw bag for every occassion...

Wednesday, April 25, 2018

Why to pick your straw bag today?


There is no better time for straw accessories than spring and summer. You do not need to live near the sea or ocean to enjoy the beauty of straw bags and hats. I think that you can perfectly wear it during the day as well as in the evening and there is no bad occassion for this type of accessory. I have ordered my new IT bag from handmade company Victoria handmade based in Portugal. Their bags are amazing, but if you are not up to online shopping, you can find plenty of straw bags and hats in our shops.

Straw bag and office look

You don't think that straw and business look do fit well? I think just the opposite. Pick some lovely minimalist feminine suit or dress and finish the touch with your lovely straw bag. You will find tons of inspiration on pinterest or instagram. I have prepared the off work outfit for a lunch with your friends or city walk. This dress is not suitable to office as it is way too short.

Casual look with straw accessories

To create a casual look is really easy as I consider straw to be a chameleon. You can match it with heels, sneakers, lady-like or sporty look and it will turned out to be amazing each time. I have paired my pink blazer with blue SheIn dress and my 2 straw favorites and you tell me if it works nice. I love the vacation mood it brings to our weekend spot at Zochova cottage, which I totally recommend if you need to turn off and relax. 

And I have a new haircut with lightly toned hair from my favorite DNJ Beauty & Style Salon.

How many straw accessories do you have and are you looking for some new pieces?


Prečo si vybrať slamenú kabelku už dnes?

Pretože neexistuje lepšie obdobie pre slamené doplnky ako počas jari a leta. Rozhodne nemusíte žiť pri mori či oceáne, aby ste si mohli užiť slamené klobúky a kabelky. Môžete ich nosiť cez deň aj na večer a v zásade neexistuje žiadna príležitosť, kde by sa vyslovene nehodili. Ja som si tú svoju slamenú kabelku kúpila online z Victoria handmade z Portugalska, je vyrobená ručne a nosím ju takmer denne.  Ich kabelky sú úžasné, ale ak náhodou nepreferujete online nakupovanie, tak aktuálne nájdete v obchodoch kopec podobných kúskov.  


Slamená kabelka a office look


Myslíte si, že slama k business outfitu nepatrí? Ja si to nemyslím. Oblečte si minimalistický kostým či šaty a dolaďte ho so svojou obľúbenou a štýlovou slamenou kabelkou. Na pintereste a instagrame nájdete milión inšpirácií. Ja som si pripravila outfit, ktorý pokladám jednoznačne za voľnočasový outfit. Tieto šaty sú príliš krátke, aby boli vhodné do práce, pokiaľnie ste práve freelancer. 


Ležérny look so slamenými doplnkami

Vytvorenie ležérneho outfitu je viac než jednoduché, ak si pripustíme, že slama je vlastne chameleón. Môžete ju ladiť k lodičkám, teniskám, do ženského aj do športového looku a vždy to bude vyzerať perfektne.  Ja som zladila ružový blazer s modrými šatami zo SheIn a mojimi dvomi obľúbenými slamenými kúskami a vy mi povedzte, či to pôsobí pekne. Páči sa mi tá dovolenková nálada, ktorú prinášajú do nášho víkendu na Zochovej chate, ktorú odporúčam, ak potrebujete vypnúť a zrelaxovať sa.

A mám nový zostrih a jemne tónované vlasy z môjho obľúbeného salónu DNJ Beauty & Style


Koľko kúskov slamených doplnkov máte a plánujete si kúpiť nový?

Shop my look
Dress - SheIn (Buy here - currently SOLD OUT)
Blazer & hat - Zara (Similar and here)
Bag - Victoria Handmade (Buy here)
Shoes - Aldo







You Might Also Like

0 komentárov