If I was you..I wanna be me too...

Wednesday, May 16, 2018

Pozitívna energia robí zázraky

Asi ste o tom už počuli, ale ak sa ráno zobudíte s dobrou náladou, tak bude celý váš deň úplne fantastický. To je presne ten dôvod, prečo sa snažím k životu pristupovať s humorom a pozitívne naladená. Obklopujem sa ľuďmi, ktorí majú podobný mind set, aj keď toto môže byť občas ťažký oriešok. Mám aj skvelých priateľov, ktorí sú skôr na opačnom konci spektra, ale pri nich som možno ešte trošku viac pozitívna, aby sa aj na nich niečo nalepilo.



Nikto nie je dokonalý


Toto je podľa mňa neskutočná pravda, niekto môže byť super krásny, niekto super úspešný a niekto má už v 10-tich za sebou univerzitu. Ale nepoznám asi nikoho komu by sa darilo vo všetkom, kto by bol na 100 percent spokojný. Keď sa ráno zobudím a moja pleť nie je dokonalá, hahaha, nikdy nebola a nikdy ani nebude, tak si poviem no a čo. To či mám pupák navyše alebo menej zo mňa nespraví lepšieho ani horšieho človeka. Ak sa mi v práci náhodou nedarí, zajtra bude nový deň a môžem skúsiť uspieť zas. Ak ste prišli až sem a nechápete o čo mi ide, tak už sa blížim k myšlienke. Buďte spokojní sami so sebou. Je to oslobodzujúce a možno potom nebudete mať potrebu riešiť ostatných.




Pochváľte (sa)!

Odmeňujte sa a pochváľte sa.  Ak sa vám niečo páči, dajte to pokojne najavo aj úplne cudziemu človeku. Vás tiež určite poteší, ak si niekto všimne, že máte nový účes, peknú sukňu či náušnice. Tie moje som dostala ako darček od Zuzky Sabovej, mladučkej slovenskej šikulky, ktorá vyrába handmade šperky z perál, čipiek a korálikov. Nájdete ju pod značkou LukZu Design. A nezabúdajte, že dobrá energia sa šíri rýchlo a úprimne si myslím, že sa ľahko znásobuje. Tak poďme dnes urobiť niekomu radosť iba tak.



Pomaly sa pomalá móda dostáva aj do môjho šatníka

To, že nerada veci vyhadzujem asi nie je prekvapenie. To, čo ma prekvapuje je ako málo ľudí vie, aké máme možnosti. Že je kopec skupín aj na FB, kde si môžeme predávať, vymieňať či darovať veci navzájom. Ja mám rada bazáre, swap akcie a aj secondhandy a už pomaly začínam prestavovať svoj šatník a vyberať si oblečenie aj od brutálne šikovných slovenských dizajnérov. Táto sukňa bola láska na prvý pohľad a od Petry Weingart na blogu ešte určite uvidíte aj ďalšie krásne kúsky. Robím si totiž zálusk minimálne na kimono. Bude to však najskôr potom, čo sa naša malá Rebeka narodí. Kimono s tehotenským bruškom vyzerá trošku smiešne. Mám to odskúšané. Cena je samozrejme vyššia ako za oblečenie v Zare, ale máte istotu, že ho neušili malé deti v príšerných podmienkach. Netvrdím, že do Zary či HMka už nikdy nepôjdem, ale skúsim to aspoň obmedziť, tak mi držte palce.
Ako ste na tom vy, čo sa týka nakupovania u slovenských dizajnérov? Chodievate omrknúť showroomy a pop-up akcie?

Foto: Tom Loft


Shop my look:
Skirt - Petra Weingart (check her showroom here)
Earrings - LukZu Design (find out more here)
Top #1 - F&F (from mom)
Top #2 - Reserved (old)
Shoes - Converse & Zara (hahaha - older)








You Might Also Like

0 komentárov