Inšpirácia a kde ju čerpať...

Thursday, June 21, 2018

Keď kopne múza...

Ahojte priatelia, čo si budeme hovoriť som fanúšik Instagramu. Na druhej strane na sociálnych sieťach netrávim hromadu času. Dokonca som tam menej ako moja polovička. Bude to asi tým, že o futbale sa toho dá napísať neskutočne veľa, zatiaľ čo móda, ženské problémy a materstvo sú v skutku nízko-kapacitné témy. (smiech popod fúzy) No a prirodzene mám svoje obľúbené Insta účty a z času na čas natrafím aj na nové.

Koho špehujem na Instagrame

Okrem blogeriek, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou poznáte mám rada aj také, ktoré majú síce menej followerov, ale ich insta je nabitý krásnymi fotkami a feed je tak vyšperkovaný, že sa mi o takom môže iba snívať. Za všetky moje obľúbenkyne spomeniem aspoň one_plus_me a imperfect womanĎalším zdrojom mojej inšpirácie sú mladý slovenský dizajnéri ako bagbet či vivienbabicova nuž a potom ešte zahraničné blogerky. Koho nesledujem vôbec sú mediálne hviezdy. Bude to najmä tým, že televíziu nemám a teda ani netuším, kto tie naše súčasné hviezdy sú.


Najlepší čas na písanie

Toto je asi veľmi individuálne. Kým som nebola tehotná, tak bolo pre mňa najľahšie písať večer, keď sme uložili Zachariáša. S tehotenstvom a full-time prácou sa to však úplne obrátilo a večer zvyčajne zaspím pri Zakym, a teda píšem buď ráno alebo keď sa nájde voľná chvíľka počas poobedného spánku. Dnes je ale výnimka a post finishujem večer a poviem vám, že nezaspať mi dalo mega veľa námahy, pretože vonku akurát zúri búrka a krásne to osviežilo vzduch.


Prúžky, pásiky a iné radosti

Podobný set ako je tento som videla u mojej obľúbenej španielskej blogerky Lovely Pepa v jej vlastnej kolekcii, ale vzhľadom na rastúce bruško som objednávanie neriešila a potom mi padol do rúk tento prúžkovaný poklad zo SHEIN. Dnes by som ho už nedopla, pretože je na zips a bruško stále rastie, ale top sa dá krásne využiť aj ku kraťasom alebo sukni. Už mi chýba iba more a spokojnosť by bola neopísateľná.

Máte radi takéto sety?Foto/Edit @ Tom Loft


Shop my look:

Twin-set & straw bag - SheIn (buy here) // Shoes - CCC Shoes&Bags // Hat & Sunnies - H&M


You Might Also Like

0 komentárov