Prečo zo mňa nikdy nebude beauty diva...

Wednesday, July 11, 2018

Make up a iné záhady

Ahojte kamoši. Som make-upový neandertálec. Práve pre moju pohodlnosť a trošku aj lenivosť ma na fotkách vidíte najmä s okuliarmi. Aj to bol jeden z dôvodov prečo som sa v rámci "blogo" vzdelávania rozhodla investovať do kurzu sebalíčenia pod vedením Lucid. Tajne som dúfala, že nasajem nejaké tipy na maľovanie obočia, očí a pier. Ak ste teda zvedaví ako sa mi páčilo, či by sa dalo niečo vylepšiť alebo nie je treba, tak to sa dočítate v nasledujúcom odseku.



Kurz sebalíčenia

Na začiatok by som uviedla, že tento kurz stojí 250€ a s Luckou strávite 5 hodín. Skladá sa z teoretickej a praktickej časti. Z teoretickej som si vzala zopár tipov na produkty, určite by som si chcela kúpiť gél na obočie od NYX. Potom som sa zahrala na modelínu a Lucka na mne ukázala rýchle a efektné líčenie. Nasledovala praktická časť, kde sme si mali vyskúšať večerné líčenie a tu nastal problém, pretože s tieňmi som sa nikdy nekamarátila a farby v paletke sa na mňa škerili ako ufóni, tak som si vybrala najdivokejšiu farbu a capkala na oko. V pozadí hlavy mi išli všetky tipy, ktoré Lucka spomínala počas teoretickej časti, ale prakticky som nebola schopná vykúzliť podobné dielo ako vytvorila Lucka za pár minút. Nuž je to pochopiteľné a tu vidím miesto pre zlepšenie.


Na tento kurz sa hlásia tak baby, ktoré majú skúsenosť s líčením sa a potrebujú minimum inštrukcií, ale chodia tam aj baby ako ja = rozumej totálne nemehlá. Ocenila by som vzhľadom na cenu individuálnejší prístup a tiež menšiu skupinu. Viac ako 10 dievčat je skrátka moc.

Nasledovalo skúšanie liniek a obočia. A potom denný make-up. Tu by som ocenila úprimnejší prístup, pretože rozhodne neboli všetky naše výsledky také super úžasné a dokonalé. K perám sme sa bohužiaľ nedostali, ak nepočítam prezentáciu nového 60€-rového rúžu a to som sa fakt tešila, pretože Lucka je kúzelník a každé pery vie opticky zväčšiť. 


Moje zhrnutie celého workshopu

Ak by som to mala celé zhrnúť, veľa dievčat vyzeralo naozaj spokojne, ale dovolím si tvrdiť, že bolo aj zopár naozaj sklamaných dievčat. Z môjho pohľadu by som tento kurz neodporúčala babám, ktoré majú skúsenosť s líčením, pretože si myslím, že pridaná hodnota by pre ne bola 0-vá a rovnako ani dievčatám, ktoré nie sú proaktívne a nebudú si Lucku volať na pomoc či konzultáciu samé. Niet pochýb, že Lucka je majster v svojom remesle, ale na tomto kurze je ešte veľa čo vylepšovať, aby tie peniaze, ktoré doň investujete boli skutočne zúročené.

Chodievate aj vy na školenia prípadne niekto absolvoval tento kurz a má iný názor?



Overal a jeho nástrahy

Teraz trošku k outfitu, ktorý nafotil Tomáš a je to taký môj dovolenkový look. Vždy som si myslela, že overal je vhodný iba pre štíhle a vysoké ženy. Potom som dospela a zistila, že netreba toľko riešiť, čo je pre koho vhodné a brať to pocitovo. Preto som sa rozhodla kúpiť si jeden overal počas tehotenstva, čo znamená, že som si kúpila väčšiu veľkosť (42) a odprezentovať ho s gráciou. Výsledok posúďte sami. Nepochybujem, že sa nájdu ľudia, ktorý si pri tomto mojom looku budú ťukať na čelo, ale nech. Ja sa cítim komfortne a možno aj trošku ako hviezda. (smiech)
Shop my look:
Overal & bunda - F&F // Boty - Aldo (už majú minimálne 2 roky) // Kabelka - Addict // Okuliare - H&M // Klobúk - suvenír z Ljubljany




You Might Also Like

0 komentárov