¡Ay! mamasita...

Wednesday, August 08, 2018


Blog a iné zábavky...

Ahojte priatelia. Asi si pamätáte, že som si naivne myslela koľko outfitov pofotím, keď budem konečne na materskej. Prekvapivo mám menej času ako keď som chodila do práce. Možno je to aj tými krásnymi teplotami 30+ a možno aj tým, že chcem s chalanmi tráviť, čo najviac času a najlepšie pri vode a možno, nuž možno som iba lenivá. V každom prípade počet nafotených lookov dosahuje magické číslo 0. Moja optimisticky naladená povaha však verí, že sa to ešte zmení a podarí sa mi nafotiť dosť materiálu, aby ste sa nenudili, kým budeme s Rebekou v nemocnici a počas prvých 6 týždňov, keď budem riešiť úplne iné veci ako módne inšpirácie.

Z čoho aktuálne čerpám energiu?

Zdalo by sa, že vďaka tomu slnku, čo nás tu opeká, ale nie je to tak. Slnko je pre mňa fajn, pokiaľ som v tieni. Viem, že ľudia zo severských krajín si práve búchajú po čele, že si vôbec nevážim ten prísun vitamínu D, ale pre mňa sú zdrojom mojej energie zážitky z dovolenky a aktuálne aj spánok. (hahaha) Vďaka fotografiám sa dokážem presunúť na akékoľvek miesto a hneď mám viac chuti na všetko, čo treba postíhať a ešte ak to bola dovolenka pri mori, kde bolo neskutočne veľa krásnych miest, usmiatych ľudí a dobrého jedla, tak v tom prípade je to dokonalé. No a vďaka spánku, tomu poobednému, dokážem fungovať chvíľu aj večer a napísať napríklad článok na blog. Dúfam, že vďaka fotoknihám a instagramu, ktorý mi slúži ako fotoalbum s najobľúbenejšími fotkami sa budem vedieť nabiť aj počas prebdených nocí.

Tak a teraz mi prezraďte moji milí, čo dobíja energiou vás?



Top vychytávky na konci tehotenstva...

Teraz sa trošku pristavím aj pri móde a mojej schopnosti a chuti variovať kúsky z bežného šatníka a používať ich ako super funkčné tehotenské oblečenie. V zásade platí, že v tomto teple točím všetky bavlnené šaty, pri teplotách okolo 25 stupňov sa dá pracovať aj s inými materiálmi, ale tie aktuálne nezvládam.  Ešte stále sa nájdu sukne, do ktorých sa zmestím, pretože sú na gumičku, tie na zips sú mimo zorného poľa. Túto zelenú mám z Bloger bazáru od Ivky Stanclovej a perfektne sa dala využiť počas dovolenky. Teraz by som to s ňou už nehrotila, pretože pohodlie je pre mňa nadovšetko.  Rada by som vám nafotila kopec zaujímavých vecí z Fashion Swapu, ale ako som už spomínala, planéty budú musieť byť v správnom postavení s teplotami a mojou náladou. Samozrejme aj na náladu Beky a Zakyho treba prihliadať. Ak by mi ho chcel niekto dobrovoľne postrážiť zatiaľ, čo niečo nafotím, tak sa nepohnevám.

Záujemci mi môžu nechať na seba kontakt v komentári. Vrelá vďaka.


Zľava, sprava, nič...

Zhrnuté a podčiarknuté, v zľavách nenakupujem nič, pretože som olifantík a kupovať si jeansy o 100 čísel väčšie nemá zmysel. Kúpila som si až jedny šaty v Zare za niečo okolo 12Eur a oranžový sveter kvôli chate a mojej úchylke na šedé svetre. Skrátka som to šedé more potrebovala niečim osviežiť. Asi to bude aj jediná oranžová vec v mojom šatníku, keď sa tak zamyslím, ale ja sa v poslednej dobe radšej moc nezamýšľam. Tak ak ma takú bez rozmyslu niekde stretnete, tak mi kúpte čokoládovú zmrzku. Isto sa mi zíde.

Prajem vám kamoši pekný deň a teraz držte palce, aby sme sa tu takto stretli aj o týždeň. 


 Shop my look:
Sukňa - Bloger Bazár // Top&náušnice - Stradivarius // Kabelka - SheIn // Mašľa- Addict // Boty - CCC Shoes&Bags

You Might Also Like

0 komentárov