Zoznámte sa Petra Weingart...

Wednesday, October 24, 2018

Ako sa nezblázniť z blogovania

Čaute kamoši. V živote každý raz dospeje do bodu, kedy bude musieť robiť rozhodnutia. Niekedy veľké, ťažké či dôležité typu - kde budem bývať najbližších 30 rokov alebo či si toho týpka z výšky naozaj vezmem za muža, prípadne či 3 deti pre mňa už nie sú moc a inokedy iba malé a zdanlivo malicherné ako odsajem si mlieko a pôjdem na Fashion Live a na takú či onakú akciu vo večerných hodinách kam ma pozvali, kúpim si túto bundu alebo v inej farbe, aký edit použijem na fotky? Samozrejme riešim to ja a zrejme niečo podobné riešite aj vy a je to úplne normálne. Veď sme ľudia.


Odmietnutie neznamená koniec sveta

Klamala by som, ak by som tvrdila, že by som sa rada nezúčastnila napríklad spomínaného Fashion Live, kde som dostala viaceré pozvánky, veď je to módna udalosť roka, chápete ? ROKA, ale úprimne vám poviem, že už to, že som bola pozvaná, nuž už to ma potešilo a zahrialo moje malé blogerské srdiečko. A síce som si nemohla pokecať z blogo kamošmi, postovať vám dych vyrážajúce prehliadky telentovaných slovenských dizajnérov a fotiť sa pri Hubert stene, ale viete čo? Nevadí mi to a neplačem doma do vankúša, pretože viem, že sa to k vám všetko dostane cez iné blogeríny a rovnako ako ja ani vy vďaka nim o nič neprídete. A teda dúfam, že ja neprídem o vás iba preto, že aktuálne dávam prednosť rodine a 5-týždňovému mimču pred pohárom sektu a čančarádam.



Koniec koncov nejakú tú lokálnu čančarádu k vám tak či onak donesiem. Dnes napríklad závan novej kolekcie Petry Weingart, ktorá je mimochodom snová. Ja som sukňová, veď viete a ona ich skrátka vie. Prirodzene vie aj iné veci, ale keď si pozriete moje looky, tak jasne uvidíte, že sukne a šaty sú moja šálka kávy, a preto vás nemôže prekvapiť, že ak si niečo vyberiem, tak práve toto.


Pridaná hodnota blogu

Tak a teraz mi prezraďte prečo vlastne čítate blogy? Ja vám poviem prečo ich čítam ja a prečo sledujem ľudí, ktorých sledujem. Tak po prvé - nemám televízor, čiže mám viac času ako človek, ktorý ho má a sleduje. Teraz samozrejme nikoho nenabádam, aby zrušil svoje predplatné s ružovými a neviem akými telekomunikáciami, veď by skrachovali. Mám blogy, ktoré čítam, pretože sú vtipné a jemne tragikomické a jeho autorky sú môjmu srdcu blízke a viem sa s nimi v mnohom stotožniť, taká je napríklad Miška z blogu Imperfect woman. Potom čítam blogy, ktoré nie sú vyslovene o príbehoch a aj napriek reklame sú skutočné a bavia ma aj preto, že mám rada štýl, ktorý daná baba reprezentuje.



Blogy sú zdrojom inšpirácie, pretože prinášajú okrem veľkých reťazcov aj lokálnu tvorbu, úlovky zo sekáčov, swapov a bazárov a samozrejme pre šikovné ručičky aj DIY nápady. Nájdete tam aj rôzne eventy a novinky, recepty a cestovateľské tipy. Prirodzene si ich vyselektujete podľa toho, čo sa vám páči a k čomu inklinujete. Toľko k mojej dnešnej óde na blogy a blogeríny. Vy sa pokochajte ešte mojím ňuňu lookom a vidíme sa v stredu.Do komentára pod blog mi pokojne vyjadrite svoju nehynúcu lásku a priazeň, pretože iba tak sa dostane aj k iným ľuďom a zdieľajte, pretože sharing means caring.


My look:
Sukňa - Petra Weingart // Boty & okuliare - H&M // Sveter & baretka - Stradivarius // Kabelka- DKNY (CUBE shop)

You Might Also Like

0 komentárov