All white look počas zimy...

Tuesday, December 04, 2018

Vianočné ránka

Dobré ránko kamoši. Pre mňa bude vaše prvé ránko už mojim druhým, kedže tento článok vzniká tesne pred 4tou. V telke ide Polárny Expres a bytom sa okrem príjemnej atmošky z vianočných svetielok rozlieha vôňa zeleného čaju a spokojný džavot juniora. Máme teraz také obdobie, že niekde v strede noci pozeráme rozprávku, hráme sa a až potom ideme naspäť do postele, ale nesťažujem si. Aspoň môžem dohnať, čo som cez deň nestihla. V kútiku duše však dúfam, že toto obdobie nebude trvať 2 roky, pretože taký krém ešte nevymysleli, čo by s týmto dokázal bojovať.



SWAP na ntú

Ak ma sledujete na Instáči, tak už viete, že dnes to bude opäť o sekáčoch a swapoch. Ja viem, že to omielam stále, ale je to moja obľúbená téma. Teraz by som vám chcela povedať niečo o posledných dvoch, na ktorých som bola, pretože som niečo spozorovala a vadí mi to. V poslednej dobe mám pocit, že popularita swapov narastá, čo je mega super, keby. Keby neklesala priamo úmerne ich kvalita. Mám pocit, že veľa ľudí si tam ide iba nabrať haldu oblečenia, striehnu ako supy a tá príjemná atmosféra, pekné kúsky a príjemní a dobre naladení ľudia sa niekam vytratili. Ako som si čítala komentáre pod nedávnym eventom, tak to nie je iba môj pocit.

Preto vás chcem poprosiť, ak sa budete chystať na Swap, najbližší v Bratiske bude vrámci Urban Marketu na Gamči, tak sa prosím zamyslite, či ten kúsok, ktorý chcete priniesť nie je skôr súci na recykláciu či do smetí. Či nie je príliš znosený a či by niekomu ešte mohol dobre slúžiť. Viem, že na toto môže mať každý z nás iný názor, ale posledné 2 swapy som mala pocit, že ide iba o zlý žart. Tak znosené oblečenie, že by som ho dala tak maximálne do smetí. Najmä teda oddelenie topánok. Ani som sa nedivila, že keď priniesli moje topánky, tak sa po nich zľahla zem asi za sekundu. Snažím sa totiž vybrať pekné a kvalitné kúsky, ktoré však ja už nevynosím. A tu platí, že nejde o kvantitu, ak náhodou nemáte nič také, čo už nenosíte, ale na swap sa chcete ísť pozrieť, tak môžete. Platíte si predsa vstupné v mnohých prípadoch a nikto vás nepošle preč. Prípadne prineste iba jeden - dva pekné kúsky, aby swapovanie bolo príjemné a potešilo. To isté platí o tom, čo si odnesiete. Len preto, že sú tie veci ZADARMO, to neznamená, že budem brať hlava nehlava všetko, čo mi príde pod ruku.

Pekárova dcéra

Dnes som sa nahodila celá do bielej a napriek tomu, že som asi celkom vytŕčala z davu šedi, tak som sa cítila výborne. Nohavice, čo mám na sebe sú jediným kúskom, ktorý som si pre seba našla na swape a napriek tomu, že som priniesla plnú tašku pekných vecí, tak som bola spokojná, pretože si myslím, že ich vynosím a v šatníku mi chýbali. Sú mi trošku voľnejšie, ale nie je to nič, čo by sa nedalo napraviť. Ďalším kúskom z druhej ruky je môj kabát a je z Textile House-u na Rajskej. Mám odtiaľ ešte jeden prudko vianočný kúsok,  ktorý sa na blog dostane dúfam ešte pred Vianocami. V tomto sekáči majú celú jednu miestnosť s detským oblečením a mám rozhodne v pláne sa tam pozrieť, ale Beky naposledy nemala úplne náladu na nákupy, tak uvidím.
Kto z vás sa chystá na swap na Gamči? To je mimochodom môj gympel.

My look:
Nohavice - SWAP // Kabát - Textile House // Čiapka - LULL loungewear // Topánky - Reserved // Kabelka - Answear // Sveter - Stradivarius // Okuliare&rukavice - H&M





You Might Also Like

0 komentárov