RE PELLO - FORMULA DO VOZA AJ DO KOČA

Wednesday, December 19, 2018

Hračky pre deti vyrobené s láskou


Ahojte kamoši! Do Vianoc nám zostalo iba pár dní a ja sa s vami chcem podeliť o skvelý typ na darček. Objednávku pod stromček už zrejme nestihnete, ale príležitostí obdarovať vašu ratolesť bude habadej. S hrdosťou sa s vami podelím o naše dojmy z novej dizajnovej káry vyrobenej u našich bratov v Česku, ktorú sme mali tú česť dostať na recenziu ešte horúcu a musím povedať, že sa im podarilo ukuchtiť dokonalú lahôdku. Ak ma sledujete dlhšie, tak viete, že od značky Re Pello sme Zachariášovi objednali k narodeninám odrážadlo ako kamaráta, ktorého raz zdedí Rebeka a dovolím si tvrdiť, že tieto dve hračky zostanú v našej rodine po generácie. Je to taký môj malý sen, dávať deťom zmysluplné a najmä drevené hračky, ktoré sa nezunujú za deň, vydržia roky a budú robiť radosť snáď aj deťom našich detí. Presne tento odkaz som našla aj vo formule, ktorú vám dnes predstavím trošku bližšie.

Ako si svoju formulu zostaviť?

Ak ste tajne dúfali, že vám formula príde zostavená a vy tak nepohnete ani prstom, tak máte po chlebe. Na druhej strane kto z nás sa nerád zabáva s imbusovým kľúčom a nechce svojej ratolesti postaviť pretekárske auto snov vlastnými rukami? Tu vás milé dámy sklamem, pretože stavbu budete musieť prenechať svojim manželom. Potešíte ich ego a ušetríte si kopu práce.

Ako nám to teda išlo?

Formulu sme doma postavili síce pomerne rýchlo, ale chcelo to aj svalové vybavenie mojej polovičky alebo viac návštev fitness centra z mojej strany. Raz darmo, postaviť formulu nie je ako vymeniť žiarovku, že áno? Aj tu mám pre vás malú radu. Ak máte rovnako zvedavé dieťa ako my, tak stavajte formulu až keď zaspí, pekne na tajnáša. Pri stavbe sme totiž skoro museli rozobrať sedačku a teda riadne sme sa zapotili, keď sme z bočnice páčili podložku ku šróbu, ktorú nám pri stavbe Zachariáš umne "odložil". Spod sedačky sme všetky šróby vyťahovali asi 20x a kolesá zháňali po celom byte. Celý tento proces nám zabral asi hodinku života a pridal 3 šedivé vlasy, ale radosť z výsledku bola na nezaplatenie. Komplet formulu získate, keď prišróbujete všetkých 23 šróbov a všetko potrebné na jej stavbu nájdete v tak malej krabici, že nebudete chápať ako tam zmestili odrážadlo, ktoré unesie aj dospeláka. (Maximálna nosnosť je 30 kíl, ale unieslo aj mňa, keď som ho nenápadne uchmatla juniorovi, pretože som bola zvedavá ako sa ovláda po byte.)

Tunning nielen pre oteckov

Formulu nájdete v troch farebných prevedeniach. My sme zvolili jednoduché čierne prevedenie s hravými žltými spojlerami, ktoré sú v prípade pohodlnej jazdy doma MUST HAVE vybavením. Ochránite si tak nielen svoje nervy, formulu, ale najmä nábytok. Zachariáš na svojej formuli jazdí ako drak a s radosťou naráža do všetkého, čo sa mu neuhne. Zadný spojler ukrýva tajomstvo, ktoré vaše deti ocenia, nachádza sa tu totiž priestranný 10 litrový kufor. Už som z neho vyťahovala všeličo. Od detského náradia, cez svoj mobilný telefón až po ozdoby na stromček. Detská fantázia totiž nemá hranice, čo vám poviem. Pre malé princezné nájdete ružovú verziu PINKIE a ak máte radi viac farieb a náš milovaný BLACKIE je pre vás priveľký monochróm, tak ju nájdete ešte vo verzii GREENY. Okrem spojlerov si môžete si dokonca vybrať medzi dvomi prevedeniami kolies, my sme si zvolili drevené disky. Tu nájdete všetky prevedenia pekne pokope.


Pre koho je Formula Re Pello určená?

Pre malých aj veľkých pretekárov už od 18 mesiacov až po 7 rokov. Ja osobne si myslím, že sa v rodine uživý aj dlhšie. Dá sa na nej totiž ísť pekelne rýchlo a jej dizajn je naozaj nadčasový. V porovnaní s Modelom J, čo je pre mňa už taký takmer bike, je určite jednoduchšia na ovládanie pre menšie deti. Doma ju máme už asi 2 týždne a jazdí sa na nej denne. Neviem ešte ako bude zvládať jazdu v teréne, keďže do snehu sme ju nebrali, ale nákupné centrá a domov zvláda na jednotku. Určite vám však pripravím aj článok zo záťažovej jazdy na dedine, keďže už čoskoro sa náš život obráti hore nohami a nákupné centrá vymeníme za polia a lúky s kravami.
Zhrnuté a podčiarknuté pre mňa je táto formula dizajnérky skvost. Pre Insta maminku je to balzam pre oči. Nečakajte na diaľku ovládané plastové monštrum, ktoré hučí a zaberie polovicu izby. Nuž a pre Zachariáša je to auto snov, do ktorého si odloží všetky svoje najobľúbenejšie poklady a vydá sa na cestu hoci aj okolo sveta. My vám toto odrážadlo odporúčame všetkými 10timi.
Ak vás čokoľvek zaujíma, tak mi pokojne napíšte. Rada sa o svoje dojmy podelím. Článok o odrážadle Re Pello Model J nájdete TU.

You Might Also Like

0 komentárov