Súboj Štylistov ejkejej stajlistov..

Wednesday, December 12, 2018


WeAreTheAnswear


Ahojte kamoši. Rozmýšľala som ako začať tento článok. Keď som vyberala fotky do súťaže - Súboj Štylistov, tak mi ani vo sne nenapadlo, že sa prihlási tak veľa ľudí a tak neskutočne módne podkutých. Vravela som drahému, že ja to idem vyhrať. BUM. Vtedy som dostala prvú facku. Mali sa posielať emaily prvej 10tke a mne stále žiaden email nechodil. Mamička na materskej začala panikáriť. Oni ma tam vážne neposunú? Úprimne som si myslela, že sa to pre mňa celé skončilo ešte skôr ako som vlastne začala. Hahahaha. Je fajn veriť si, ale asi sa to s ničím nemá preháňať. Email pre TOP 10 nakoniec prišiel a ja som začala jančiť ako malá. Stále som verila, že to vyhrám a potom som si pozrela ľudí s akými fotkami prešli do TOP 10 a BUM.  Druhá facka. Niektorí z nich totiž už ako stajlisti pracujú a sú v tom dobrí a čo ja ako malá blogerína vlastne chcem. Okrem seba som nikdy nikoho nestajlovala. Tak som si povedala, že do toho teda dám všetko a rýchlo som volala Tomovi @TOM LOFT, či to všetko fotograficky zastreší a na Instagrame som si začala pozerať, kto by sa mi páčil ako modelka. Ja tam predsa nemôžem trapošiť so sebou. 



Modelína jak lusk

Chcela som aspoň 2 modelky, aby bolo vzrúšo a potom mi prišli kúsky, z ktorých sa mi niektoré hodili viac na blond a niektoré na tmavú babu a tak som si teda zvolila jemnú a nežnú Danielu Bérešovú a zvodnú dračicu Janku Topánku. Baby boli super skvelé a ochotne si na seba dali všetko, čo som vymyslela a ich výraz spolu s Tomášovým foto umením  a make-upom od Janky a Ikens spôsobili, že podľa mňa sa fotky vydarili na 100 percent. Porota síce naše snaženie neocenila TOP 3kou, ale nám to neva a tešíme sa zo spoločných 3 dní fotenia. Tomáš sa isto teší aj z dlhých hodín post produkcie a niektoré z vás sa tešia z úlovkov zo SWAPu na Gamči, kam som niektoré veci z fotenia priniesla a aby toho nebolo málo, tak si strihneme súťaž o modré ihličky, ktoré mala na sebe Dany v rozprávkovom stajlingu. Zahráme sa na Popolušku. Dievčatá s nôžkou 38 sa mi môžu nahlásiť do komentu tu a na Instagrame a ja do budúcej stredy vylosujem jednu šťastnú prešťastnú Popolušku.

Zákulisie súťaže

Takže potom, čo sme dostali správu, že sme super skvelá TOP 10, tak nám po pár dňoch začali kuriéri nosiť súťažné kúsky. Najväčší oriešok bol spočiatku červený overal, no nakoniec to u mňa vyhrala modrá sukňa. Ten stajling som prerábala snáď 100 x a pôvodne mal byť s crop topom a športovou podprskou, ale to by sme Danielu brali rovno do nemocnice so zápalom pľúc a jej mamina by ma zrejme zabila. Na dotvorenie stajlingov sme ešte dostali budget od answear.sk a poviem vám, že vytvárať komplet looky pre baby, ktoré som naživo nevidela a z vecí, ktoré som si neochytala, bol pre mňa oriešok. Ale nakoniec to podľa mňa vypálilo mega. Dokonca som do stajlingov dostala aj lokálnu tvorbu v podobe krásneho kimona od sestier Drobných a košelu Renewals by Nosené a použila som aj svoj obľúbený batoh od Patrika Haaza, ktorému veľa ľudí ešte na chuť neprišlo, ale podľa mňa je COOL. Inak toto slovo sa zase používa. To som sa dozvedela od o dekádu mladšej Danielky. Prisahám, že už som stará. Nuž a okrem toho že sme fotili v ukrutnej zime, fotili sme aj v rozpadnutej budove, kde zvyčajne zrejme prebývajú bezdomovci a okrem jedného fotenia so mnou bolo aj dvojmesačné mimino a môj drahý manžel ako babysitter. 


A čo si myslím o víťazoch? Víťazka celej tejto parády je super zlatá baba. Ja osobne umeniu až tak veľmi nerzumiem, takže druhé miesto ide trošku mimo moje kruhy a tretie? Nuž, ja by som vybrala iné, ale nie som v porote, tak mám smolu.

Ďakujem týmto všetkým, ktorý sa na tomto celom mojom úlete akokoľvek podielali a vznikol z toho vlastne náš úlet. 

Či už požičaním krásnych kúskov, zapožičaním priestorov Bistro St. Germain díky Mirovi a Karolkovi, teda Ikens, ktorá sa postarala o oba looky Danielky a poctivo s nami mrzla. Ešte raz ďakujem Janke a Dade a samozrejme veľké ĎAKUJEM aj Tomáškovi. Ste super a ja som si to naozaj užila a môjmu manželovi ďakujem za to, že ešte nemá šediny.


A ak vás zaujíma, či by som do toho išla ešte raz, tak úprimne neviem. Pretože, ak by som sa teda prihlásila a nevybrali by ma ani do TOP 10, tak by to moje EGO asi nedalo. Ak si chcete pozrieť kto to vyhral a s akým stajlingom, tak klikaj TU a odporúčam pozrieť aj ostatné krajiny, okrem maďarov sú všetky veľmi zaujímavé. Teda podľa mojej maličkosti.

You Might Also Like

0 komentárov