Pyjamas style - find your culottes...

Wednesday, June 14, 2017

Hi all! After the flood of holiday photos, the time has come for a bit of Slovak reality. I guess there is no need to tell you that there are places here where you can feel like the ocean is right behind the next corner. Anyway similar post with the vacation mood was the one with my baby belly in Stupava - you can check it here. But for today we have chosen the Bratislava castle and I am afraid it won't look the same after  Zachary's visit as he was playing around with all of the stones.

So please take a closer look at the lovely "stone" on my middle finger. It is a new friend of my engagement ring and I have received it from Eppi and I am not the only one in love with this blue sweetheart. I was also surprised with the lifetime warranty and the pack has thrilled me so much that I wanted to cry. You might seen some videos on at my Instagram, if not then you can follow me here and now.

Zachary has to be out of reach, because he loves all those shiny things and this is also a little hint for my brother, because I happen to know that his girlfriend would be more than pleased with a similar ring on her finger.  We all know that DIAMONDS ARE THE GIRLS BEST FRIENDS.

As for the outfit, it's like my holiday pyjamas comfy style. Yup, I originally thought that nobody will ever see me in culottes, but I have found these in a small shop on Mallorca, and since I had a non-buying challenge, I have received them from my boys as a gift for mom's day. I love them but I am pretty sure that this ootd is not for everyone. And my gondolier hat is a tiny souvenir from a trip to Ljubljana. After all of the Mallorca WHAT TO SEE tips you will also see the one from Slovenia as I have tons of pictures, no worries.

What are your most favorite jewels?

Čauko kamoši! Po záplave dovolenkových fotiek je čas preradiť aj na trošku slovenskej reality. O tom, že aj u nás sa dajú navštíviť miesta, pri ktorých máte pocit, že ste na dovči už hádam nemusím hovoriť. Veď koniec koncov podobnú tému som riešila ešte s tehotenským bruškom na zmrzke v Stupave. Dnes sme sa vybrali na Bratislavský hrad a po Zachariášovi im tam neostal kamienok na kamienku. Všetky ich totiž poprekladal.

No a na kamienky by som Vás rada upriamila aj pri tomto poste. Nový kamarát môjho
 zásnubného prsteňa mi prišiel od Eppi a páči sa nielen mne. Milo ma prekvapila aj doživotná záruka a balenie je také utešené, že sa Vám bude chcieť plakať. Ak ma sledujete aj na Instagrame, tak ste asi postrehli aj videá, ak nie, tak ma smelo začnite sledovať tu

Zachary musí byť mimo dosah, pretože by mi ho najradšej uchmatol a toto je taký "nenápadný" hint pre môjho brata, pretože náhodou viem, že jeho frajerka by tiež neodmietla podobný prstienok. Raz darmo DIAMONDS ARE THE GIRLS BEST FRIEND. 

Čo sa outfitu týka, je to taká moja dovolenkovo naladená pyžamková pohodička. Áno, pôvodne som si myslela, že ma v culottes nikto neuvidí, ale tieto som našla v mini obchodíku na Malorke a keďže som mala nenakupovaciu výzvu, tak som ich dostala od mojich chalaňov ako darček ku dňu matiek. Úprimne ich zbožňujem, i keď to zas a znova nebude šálka kávy pre každého. Nuž a klobúk som si doniesla z výletu v Ljubljane. Po všetkých Malorkových tipoch sa aj tento trip dostane na blog, nebojte.

Aké šperky Vás najviac potešia?



 Shop my look:
Ring - Eppi (Similar here)
Denim jacket - SheIn (Buy here)
Crop top - Zara (Similar)
Culottes - gift (Similar)
Gondolier hat - souvenir from Ljubljana (Similar in natural color)
Converse
Backpack - SheIn (Buy here)



You Might Also Like

8 komentárov

  1. Pekný ležérny outfit a klobúčik to krásne doplnil :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..vďaka Simi, ja by som v ňom behala stále, len vo vetre sa s ním moc nedá spolupracovať..aj na hrade som ho naháňala :D :D :D

      Delete
  2. O culottes som si to myslela aj ja a tiež už mám jedny v šatníku :D vyzeráš vvýborne.

    A mňa zo šperkov asi najviac potešia náušnice, ale aj prstene no pri tých je vždy problém s veľkosťou na moje chudé prsty :D

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..hahaha..no ja som kedysi bola mega náušnicová a teraz vôbec, lebo cez vlasy by ich i tak nebolo vidieť..potom daj link na tvoje culottes..som zvedavá <3

      Delete
  3. Ty cullotes jsou skveléé :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ..jééé..som rada, že sa páčia..dúfam, že ich vynosím toto leto, len musím ešte dáky cropp top zohnať :D

      Delete
  4. Úžasný outfit!! <3 Mne sa culottky strašne páčia, ale ešte žiadne nevlastním .. z nejakého dôvodu si myslím, že by mi vôbec nesedeli, ale vlastne neviem prečo :D

    Inak by som vôbec nespoznala že ste fotili na hrade (na vašich fotkách to vyzerá až veľmi pekne), ja som tam kedysi chodila piť za mladi a pamätám si ho trošku inak, ale ono asi aj ide o to kde presne človek je, v ktorej časti :D A či má nervy šlapať a hľadať pekné spoty :)

    www.nasklee.com


    ReplyDelete
    Replies
    1. ..No veď presne to isté som si myslela aj ja, že v tom môžu vyzerať dobre iba vysoké a chudé baby, ale podobné som videla na jednej španielke a keď som ich potom videla, tak mi to bolo vlastne jedno, že ako v nich vyzerám :D :D :D

      ..a čo sa miesta týka, tak v sobotu mali byť pootvárané rôzne záhrady v BA aj také, ktoré sú bežne nedostupné, náš junior bohužial dlho spal, tak sme skočili iba na hrad a vytrepali sme sa tam autom..žiadna túra nebola :)

      Delete