This kid is our greatest gift...

Friday, December 01, 2017

Čaute kamoši! Tento piatoček patrí zas a znova mojej obľúbenej téme a tou sú deti a fotografie. Pravdou je, že dieťa máme stále iba jedno, ale tú kopu fotiek, ktorú vďaka nemu máme, nuž to si asi ani neviete predstaviť, pokiaľ teda ešte nemáte deti. Malá rada do budúcnosti, zaobstarajte si dostatočne veľké úložisko alebo mažte všetko zbytočné. 

No a prečo tento post? Dnes vám chcem dať vlastne taký malý -  čo malý, dnes vám chcem dať veľký tip na skvelý darček pre mamu, babku, dedka, sestru, manžela, vlastne kohokoľvek a myslím to naozaj úprimne. Mala som už možnosť na vlastné oči vidieť ako krásne dokážu v Saal Digital vytvoriť fotoknihu, pokojne si osviežte pamäť TU  a to som ešte netušila ako ma priklincuje ich foto obraz vo verzii hliníkovej dosky ALU Dibond vážení.


Ak ste boli u mňa na návšteve, tak viete, že si zvyknem fotky zarámovať do klasického čierneho rámu. Po mojej skúsenosti s fotoobrazom je týmto dňom koniec. Totálne som sa zamilovala, pretože spracovanie a farebnosť je neskutočná, dokonca som chvíľu rozmýšľala, či je to rovnaký záber ako som im poslala. Taký malý detail je, že finančne vás tento špás bude stáť samozrejme viac ako obyčajný rám. Na druhej strane na Vianoce si predsa treba spraviť radosť, no nie?

Nuž a na záver ešte jedno zistenie. Keď sa budete rozhodovať aký závesný systém si vyberiete, tak sa zamyslite nad tým, čo už máte navŕtané do steny. Ja som na to nemyslela a teraz musím vymeniť šróbiky (netuším ako sa to v skutočnosti volá), ktoré tam mám, keďže mám na konci háčik a ten nie je kompatibilný s profilovým závesným systémom, ktorý som si objednala.

Úprimne neviem, či je to tým, že je to moja obľúbená momentka Zachariáša alebo tým, že proste vedia čo robia, ale k Vianociam si objednávam ešte jeden záber v rovnakom prevedení a oba obrazy nám budú visieť nad jedálenským stolom.

Ak budete mať akékoľvek otázky ohľadne fotoobrazu či fotoknihy od Saal Digital, ktoré by som vám mohla zodpovedať, tak sem s nimi.




You Might Also Like

0 komentárov