Best moments of 2017...

Wednesday, January 03, 2018

Hi all! I have changed my personal setup for this year - meaning NO NEW YEAR'S RESOLUTIONS at all. At least not on the paper, I have decided to live here and now, I guess that YOLO describes my attitude just fine, just deep dive into feelings - not only me but the whole family and if I possibly achieve something what I did not have time to manage past year all the better, it would be a bonus and a great joy for me.

Of course I have my secret dreams, like all of us do. I want to learn something new, to improve in this or that, to travel to places I have never been, to love more and to help more - not only to my family, husband, and friends but also to strangers. Goodness and kindness are both very important these days.

I wish to my beloved blog a huge audience, well ok I can go with decent audience, let people enjoy it because this blog wants to bring inspiration and fun to everyday routine. There is nothing more and nothing less. It's my fashion baby and I believe it will become a bold teenager who will shock a little, but in pleasant way.

I wish you all the best, all the happiness, love and health of the world in 2018. It may sound like a cliché, but it's IMPORTANT, trust me.

So fingers crossed! And tell me about your resolutions in case you are thinking about some?

Below are my favorite 2017 looks.


Čaute kamoši! Tento rok som sa rozhodla nedávať si žiadne predsavzatia. Aspoň nie na papier, rozhodla som sa žiť iba tak, pocitovo, aby nám bolo všetkým dobre a keď sa mi podarí niečo dosiahnuť, na čo som si v tom uplynulom roku nenašla čas, tak to pre mňa bude bonus a obrovská radosť, ale plánovať nejdem nič. 

Mám také svoje tajné túžby, veď asi ako každý z nás, chcem sa naučiť niečo nové, v niečom sa zdokonaliť, cestovať, viac sa ľúbiť a pomáhať - nie len seba či sebe, ale aj rodine, manželovi, priateľom a aj úplne cudzím ľuďom. Dobro a láskavosť je podľa mňa v dnešnom svete veľmi dôležité.

Blogu prajem obrovskú sledovanosť, no dobre, tak prajem mu sledovanosť, nech je spokojný, nech ho ľudia ľúbia, pretože chce robiť radosť, inšpirovať, pobaviť. O nič viac a nič menej mu nejde. Je to moje fashion bábo a verím, že raz dospeje v drzého tínedžera, ktorý bude aj trošku šokovať, ale tak príjemne.

Želám vám do Nového roku len to najlepšie, šťastie, lásku a najviac zdravia. Znie to ako klišé, ale je to NAJVIAC, môžete mi veriť.

Tak mi držte palce! A prezraďte mi, či si dávate novoročné predsavzatia tento rok a aké budú?

Pozeráte sa na výber mojich najobľúbenejších lookov z roku 2017.



A ešte jedna bonusová séria s tým našim juniorom. <3



For my gallery - click HERE.

Thanks to my Hubby, Tomáš, Ikens and to all of my partners. I would not be able to create this lovely posts without you. <3


You Might Also Like

0 komentárov