Puffer jacket and time off...

Wednesday, March 14, 2018


Hi all! Past months have been CRAZY! Mostly because my second pregnancy and the amount of tasks I wanted to manage and now I do not have enough time to write a single post. Basically when I get back home from the office, I am extremely tired - it reaches LEVEL 500 and I am constantly falling asleep with Zachary.

So I took few days off last week, I was with our 2 boys alone as my hubby was on the business trip in Austin and even my mom was not at home. I would not be able to take care of all of us and our DOG (btw he is the 2nd boy I was mentioning, do not want to get you guys confused) and work. 

I am really glad that I was able to create these pictures with a help of TOM LOFT and Zuzu predaj. She was passing by and I have stopped her to be our baby-sitting for a while as Zachary was way too cheerful. LOL. 

I am wearing the most shiny puffer jacket from Mango, asymmetric skirt is from Lindex and the statement sweatshirt was a gift. I really do appreciate all of the skirts and dresses as the baby belly is a lot bigger than it was in the 4th month of pregnancy with Zachary. So wish me luck and see you next week.

Photos @ TOM LOFT.

Čaute kamoši! Posledné mesiace boli ŠIALENÉ! Najmä preto, že som tehotná a tomu množstvu práce, ktorú som si na seba vzala a teraz mám problém nájsť si čas na obyčajný článok. V podstate, keď prídem domov z práce, tak moja únava dosahuje LEVEL 500 a stále zaspím pri uspávaní Zachariáša.

Tak som si minulý týždeň musela vziať pár dní voľna, zostala som s chalošmi sama, lebo drahý bol na pracovnej ceste v Austine a aj mamina bola mimo SVK. Vlastne by som to vôbec nezvládla prácu, PSA a juniora.

Som strašne rada, že sa nám napriek všetkému podarilo pripraviť tieto fotky a za to sa musím poďakovať Tomášovy a Zuzke, ktorá šla iba náhodou okolo a nakoniec sa osvedčila ako skvelá opatrovateľka, pretože Zakz bol až príliš veselý. HAHA.

Outfit je postavený na tej najžiarivejšej PUFFER bunde, ktorú mám z Manga, sukni z Lindexu a veľavravnej mikine, ktorú som dostala ako darček. Rozhodne som vďačná za všetky sukne a šaty, pretože bruško je oveľa väčšie ako v rovnakom mesiaci so Zakym. Tak mi zaželajte trošku šťastíčka a vidíme sa o týždeň.


Shop my look:
Puffer jacket - Mango
Sweatshirt - Mango
Skirt - Lindex
Bag - H&M
Sneakers - Nike






You Might Also Like

0 komentárov