Meet with Stylemon...

Wednesday, April 11, 2018

Farebná nádhera...

Ahojte kamoši. Dnes vám prinášam ďalšiu bombu inšpirácie a farieb v podaní veselej a energickej Lenky z blogu STYLEMON. Na tomto svete nepoznám odvážnejšiu ženu, čo sa týka kombinovania farieb a materiálov ako je práve Lenka. Ak máte dosť tej zimy, čo máme za dverami, tak po otvorení jej blogu na vás dýchne závan slnka a šťastia. Jej farebné kombinácie možno nie sú pre každého, ale ako inšpirácia sú dokonalé.

Naučíte sa od nej, ktoré farby spolu tvoria dokonalé dvojičky a určite nájdete aj veľa zaujímavých infošiek v jej pútavých článkoch. Okrem toho, že Lenka pravidelne prispieva na svoj blog, jej články sa dajú nájsť aj v super známych printových médiách. Je to proste pani od fachu a určite vás zabaví. A ak hľadáte recept na životné šťastie, tak na jej blogu ho možno nájdete. Na jej instagram klikaj SEM.



Rozhovor s Lenkou z blogu Stylemon...

Ja: Ahoj Lenka tvoj blog je stelesnením energickosti, sviežosti a krásnych farebných kombinácií. Ako si sa vlastne dostala k blogovaniu a koľko rokov sa mu už venuješ?
Lenka: Helou! Blogovanie prišlo v mojom prípade veľmi spontánne. Odjakživa som kreatívna a hyperaktívna osoba, v minulosti som veľa maľovala, v škole som veľa písala a moje slohy boli veľakrát oceňované na rôznych súťažiach. Vždy som milovala módu a posledné roky sa k tomu pridalo aj fotografovanie. Všetko to teda do seba pekne zapadlo a keď som sa zoznámila so svetom blogovania, bola to láska. A tá trvá už 3 roky a je stále silnejšia.

Ja: Ako fre
elancer robíš okrem blogu aj milión ďalších vecí, ktoré súvisia so svetom módy, vieš nám ich popísať? 

Lenka:Ono to spolu všetko súvisí a som nesmierne šťastná, že moja práca ma posúva a núti vzdelávať sa v oblastiach, ktoré potom následne pretavím aj do blogu. V praxi ale rôznym módnym značkám spravujem sociálne siete, točím reklamné videá, píšem blogy a články z oblasti módy na weby a aj do printu. Ja mám pocit, že sa len hrajkám, pretože svoju prácu milujem. Som tiež človek hyperaktívny a vlastne si ani nespomínam, kedy som spala dlhšie ako do 7 ráno alebo sa len tak prevaľovala pred televízorom. Mimochodom, ten už dobrých 10 rokov ani nevlastním.

Ja: Máš viac ako 4k followerov, máš pocit, že je náročné tvoriť obsah, ktorý ľudí zaujme?
Lenka: Tak nejako, 4 na Facebooku a 7 na Instagrame. Myslím si, že to v online svete stále nie je vôbec veľa, no každého followera si veľmi vážim. Nikdy som nechcela ísť tou ľahšou cestou, ako zaujať – nefotím sa nahá, nemám frajera celebritu a nevyvolávam rozruch. Zvolila som si cestu unikátnosti a snažím sa ľudí zaujať niečím, čo na iných blogoch doposiaľ nenašli. Vo svete kráv sa ja snažím byť fialovou kravou. To nie je vtip, ale seriózne tento termín používajú marketéri. A keď to človek robí s láskou, pije veľa kávy a hodiny sa prechádza sám v lese, tie originálne témy, ktorými zaujať, prichádzajú skoro samé. 

Ja: Otázka na telo. :) Nájdu sa aj ľudia, ktorí chodia na tvoj blog iba kritizovať? A pripúšťaš si kritiku vôbec k telu?

Lenka: Vďaka bohu, na mojom blogu ani sociálnych sieťach nikto nekritizuje. Aj keď niekedy by sa mi taká dobrá konštruktívna kritika veru zišla. Je to asi tým, akých ľudí sa snažím na svoj blog prilákať. Sú to vekovo staršie baby, približne 20-30 ročné, ktoré sú inteligentné, vyrovnané, dospelé a hľadajú kvalitný obsah. Takéto ženy nemajú potrebu na internete bezbreho hateovať.

Ja: Kto je tvoj módny idol prípadne obľúbená blogerka, domáca či zahraničná?

Lenka: Módny idol veru nemám. Kvôli práci aj inšpirácii sledujem snáď všetky známejšie slovenské aj zahraničné módne blogerky, no snažím sa ich nekopírovať a ísť si svojou cestou. Avšak, momentálne milujem články od Ivanky zo Sweet Lady Lollipop, ktorá má neuveriteľný dar písania. Zo zahraničných rada čítam Leandru Medine z Man Repeller. Fotky zasa sledujem na Instagrame u celmatique alebo colormecourtney

Ja: Kde čerpáš inšpiráciu na tvoje krásne farebné outfity?
Lenka: U seba samej. Obliekam sa tak, ako to momentálne cítim. Nič zložité za tým nie je. A odporúčam to aj vám. A kašlite na to, čo povie okolie. Budete mať šťastnejší a spokojnejší život.

Ja: Ihličky alebo tenisky?

Lenka: Ako kedy, ako kde, podľa počasia, momentálneho psychického a fyzického rozpoloženia, podľa programu, podľa... Toho je veľa. Ja som taká tá typická nestála žena, ktorá z bytu vyjde v opätkoch a aj tak sa o sekundu vráti naspäť a prezuje botasky.


Ja: Aké sú tvoje 3 naj módne vychytávky/ kúsky, bez ktorých si nevieš predstaviť svoj šatník?
Lenka: Rifle, tričko, crossbody kabelka. Síce som módna blogerka a na blogu sa snažím prinášať hodnotnú inšpiráciu, v súkromí veľmi nemrhám časom a energiou na tvorbu dokonale premysleného outfitu na nákup do Lidla alebo na venčenie psa. Na to je život príliš krátky a aj tak väčšinou volím moje obľúbené vyšúchané rifle, nejaké farebné tričko, farebnú bundu a ešte farebnejšie tenisky.

Za rozhovor Lenke veľmi pekne ďakujem, dúfam, že ste sa dozvedeli niečo nové a ak ste Lenku doposiaľ nepoznali, to sa mi prosím priznajte, lebo o tom dosť pochybujem, že sa niekto taký nájde. Ja som sa napríklad dozvedela, že máme spoločný casual outfit na bežné dni a tiež to, že nevlastníme televízor. 

You Might Also Like

0 komentárov