Dramatic changes @ Romilikes?...

Wednesday, May 02, 2018


Rozhodla som sa pre veľkú blogo zmenu


Ahojte všetci! Nie nebojte sa, nechystám sa svoje hobby zavesiť na klinec a ani sa nejdem venovať téme motorizmu, pretože čo si budeme hovoriť okrem tatrovky a smetiarskeho auta, čo má Zachary vo svojom vozovom parku, by som veľa rozruchu nepriniesla. Ako ste si mohli všimnúť, tak sa k vám prihováram hneď na začiatku v mojom materinskom jazyku a to je priatelia presne ten krok, o ktorom som uvažovala už dávno a z rôznych dôvodov som sa k nemu nevedela odhodlať.

Je viacero dôvodov, prečo táto zmena a prečo práve teraz. Na jednej strane si myslím, že to, že bol blog aj v angličtine mu asi neubližovalo, na druhej strane úroveň mojej angličtiny ani z ďaleka nedosahuje takú kvalitu ako by som si predstavovala a vzhľadom na dĺžku textov, ktoré píšem mi to skrátka prišlo v dvoch jazykoch už príliš rozsiahle a ja tu v žiadnom prípade nechcem písať román.

Novinky z mamičkovského sveta


Myslím, že takto budem mať akurát priestor na vyjadrenie ucelenej myšlienky. Je však možné, že to bude s príchodom druhého dieťaťa viac než náročné a potom si myslí, že pár priateľov, ktorí ma zo zahraničia sledujú, si i tak radšej pozrú inšpiráciu vo forme fotiek ako odkazy na slovenských dizajnérov či obchody. 


Ale o inom som chcela. 

Neviem koľkí z vás, čo si reálne prídete prečítať aj článok na blog ma sledujete aj na Instagrame, a tak vám tú novinku poviem aj tu. My už totiž vieme aké bude pohlavie nášho druhého mimi. Úprimne sa priznám, že som si myslela, že budem mať ďalšieho galgana, ale osud chcel, aby sme mali dedičku všetkých kabeliek -  a tak bude dievča. Malá Rebeka. Týmto zdravím Beku z Fresshion a Beku zo Style of Becca :) Obe tieto baby sú mi totiž neskutočne sympatické a dúfam, že ani naša mini Beka nebude iná. 


Outfit z druhej ruky a magnólie

To, že chodím rada na Bloger Bazár a to nie len ako predajca, ale aj ako shoppaholic asi nie je tajomstvom. Mám za sebou už 3-tí ročník a počas posledného som si od báb pokúpila toľko vecí, že som zvedavá ako ich vynosím. Nie, preháňam samozrejme. V každom prípade boli jedným z kúskov, ktoré som si drzo uchmatla skôr ako ste prišli vy, boli aj šaty od Lady Kejmy a sú snové. Do výstrihu by som síce ešte potrebovala nejakú výplň, ale s príchodom Beky sa aj táto disproporcia vylepší. Tak ak náhodou váhate, či na ten ďalší prísť alebo nie, tak za mňa je odpoveď jednoznačná. Šaty za 5Eur hovoria jasnou rečou.

Za ľúbezné fotky v magnóliach ďakujem dvornému fotografovi - Tomášovi (TOM LOFT).


 Môj OOTD:
Šaty - Bloger Bazar v Satori Stage
Kabelka - Victoria Handmade (kúpiš tu)
Rifľovka - SheIn (kúpiš tu)
Klobúk - H&M (kúpiš tu)





You Might Also Like

0 komentárov