Malé veľké radosti...

Wednesday, June 13, 2018

Materiálne radosti a ako zostať nad vecou

Čaute kamoši! Ako iste viete rozhodla som sa nakupovať menej oblečenia. Pre fashion blogerku je toto možno jemne netradičné rozhodnutie, ale je to tak. Je mnoho spôsobov ako vás inšpirovať a myslím, že nákupy v reťazcoch nemusia byť jedinou cestou. Ale vlastne som vám chcela povedať, že som si nedávno popri víkendovom fashion swape uletela a zopár nových kúskov do svojho šatníka predsa len kúpila. Nuž som iba človek a nech sa snažím akokoľvek ekologicky uvažovať, tak sa občas neustrážim. Rada by som to hodila na svoju mamku, lebo sa vôbec nezdráhala ma od tohto nákupu odhovoriť, ba čo viac, dokonca so mnou išla do ďalšieho F&F, pretože moju veľkosť už nemali. Asi by som vám ani nemusela písať, že moja veľkosť v prípade overalu už dosiahla číslo 42, ale čo si bude nahovárať. 

Fashion swap v DOT. Galery

 Posledný swap ma naučil hneď niekoľko vecí. Prvou je naučiť sa poriadne čítať, na ten sobotný som dorazila o hodinu skôr a to v čase konania brunchu s Lukášom Krnáčom. Nevadí. Veď Made With Laf je na skok, tak som skočila na vegánsku polievku a raw koláčik. Stále sa považujem za všežravca, ale chutí mi všetko dobré jedlo, a preto som otvorená akejkoľvek kuchyni. Druhá vec, ktorú si v prípade týchto akcií zapamätám a poradím aj vám - je prísť tak v polke. My sme došli medzi prvými a teda štendre (stojany) boli logicky viac prázdne ako plné. Tretia je, že aj pred koncom, rozumej 1 hodina do ukončenia v nedeľu  - máš stále šancu na super úlovky. Odniesla som si teda náramok, topánky a šaty a niekomu inému som spravila radosť s kopou topánok, kabátom, sukňou a blúzkami.



Bagbet a univerzálnosť košele

Za ekologickou značkou BAGBET stojí mladá a éterická Alžbetka a pre mňa je to rozprávková bytosť. Kolekcie jej košiel sú založené na využití textilného odpadu a ja som nesmierne rada, že som sa stala hrdou majiteľkou jednej z nich. O jej univerzálnosti vás presviedčať nebudem, pozrite si fotky, pretože sú skrátka self-explanatory. Perfektne by vyzerala aj s ľanovými či bavlnenými culottes, ale moje na mne už v aktuálnom štádiu tehotenstva nevyzerajú príliš lichotivo, takže taký stajling si strihneme až po pôrode. Btw rifle sú úlovok zo swapu v Satori Stage.

Za pre mňa osobne krásnymi fotkami stojí TOM LOFT a za mojim opaskom manželova zbierka náhradných šnúrok do topánok. Obom im ďakujem. HAHAHA.

Tak ako sa vám páči tento look?

Shop my look: 

Košela - BAGBET // Jeans - Fashion SWAP (sleduj IPRUM_ na fb) // Taška - UASHMAMA // Sandále - MANGO (omylom som si kúpila jednu 37ku a druhú 36tku a nosím ich už tuším 2hú alebo 3tiu sezónu) // Okuliare - inšpirácia od Style of Becca


You Might Also Like

0 komentárov