Romilikes na hrad...

Wednesday, September 26, 2018

Látková výmena po 150te

Krásne ránko prajem a začínam ho hneď malým žartíkom. Samozrejme neplánujem vstúpiť do politiky a ani nemám ambície stať sa prezidentkou. Na druhej strane ma baví fotiť v hradnej záhrade, i keď to asi nespadá do náplne práce prezidenta. Už sme tu raz fotili a výsledok sa mi veľmi páčil - veď uznajte sami (Klik sem). Vtedy sme mali ako parťáka na fotenie Zakyho a tento raz to bola už Beky. Mala by som si dať do poznámky, že hrad nie je stavaný pre kočíky, pokiaľ práve nechcete zo svojho dieťaťa vytriasť dušu. Ale fotky budú skvelé. Aha.

Tón v tóne

Ešte kým bola Beky v brušku a ja som mala relatívne flexibilné víkendy, vždy keď sa dalo, tak som sa rada zastavila na Fashion Swape a poviem vám, že zvyčajne som neodchádzala naprázdno. I keď aj to sa mi skoro podarilo, keďže som prišla o hodinu skôr ako mal jeden z nich vôbec začať. Hahaha. Práve zo swapu pochádza aj blúzka, ktorá si zahrá v tomto článku hlavnú rolu. Rozhodla som sa ju použiť hneď v dvoch lookoch. Môj drahý povedal, že som ako nezávisláčka a asi mal aj pravdu, ale keď mňa to tak baví. Prvý look je tón v tóne v hnedých farbách. Kabelka a blúzka sú vyswapované a sukňa je zo sekáču. Za topánky som vo výpredaji zaplatila niečo okolo 12 €. No nech sa páči.


Klasika s džínsami

Druhý look som postavila rovnako na nosných prvkoch z druhej ruky. Jeansy ste už mohli vidieť s košeľou od Bagbet (klik sem) a boli to vlastne moje tehotenské jeansy, keďže v tom čase som už bola celkom dosť tehotná, ale ako vidíte, sedia aj teraz. Sandále som nechala rovnaké a zmenila som iba kabelku. Táto je z Manga, ale tiež som si na ňu počkala a kúpila ju vo výpredaji, pretože som nebola ochotná dať za ňu pomaly toľko ako za dizajnérsku. Kam tento svet speje. Som celkom zvedavá, ktorá verzia sa vám bude viac páčiť a ak ste váhali, či na swap alebo Bloger bazár ísť, tak som vás snáď presvedčila, že sa oplatí.


Budúci týždeň si už strihneme aj nejaký ten jesenný look a budú aj svetre a bundy, veď viete - letu už tento rok zrejme odzvonilo. Majte sa krásne a vidíme sa opäť v stredu.

Nezabudnite mi šupnúť koment, nech viem, či sa vám viac páči look v sukni alebo v džínsoch.

You Might Also Like

0 komentárov