TOP 4 trendy sezóny & CCC Giveaway...

Wednesday, October 10, 2018

Jeden deň zo života Romilikes

Ahojte kamoši. Píšem vám tento post zatiaľ čo je jedno dieťa v jasliach a druhé na prsku. Neviem, či vás to nepobúri, ale mama #blogerka musí multitaskovať. Vlastne presne tak ako každá iná žena. Deň má totiž strašne málo hodín a to tvrdím ako niekto, kto spí 4 hodinky denne. Nie, toto nie je sťažnosť, to je realita, ale to mám za to, že nechodím spať pred polnocou. Sľubujem si zlepšenie v tomto smere. Na druhej strane ak nepíšem, tak čítam. Dúfam, že môj muž nečíta, hlavne teda tento článok, lebo nadobudne dojem, že materská JE NAOZAJ dovolenka a to s veľkým D. Možno aj je. To neposúdim zatiaľ. 

A čo čítam ja? Kniha sa volá PANIC. 
Ďalšie pobúrenie. 

Ale je v angličtine, tak čítaj Panika, čiže nie je o tom,o čom ste si mysleli, je to triler a mám ju z blogerbazáru od Lenka says. Áno aj knihy tam boli.

Plánovanie a iné malichernosti

Ešte stíham aj plánovať, plánujem vynadať muchám, čo mi sem prišli srať na cornflakesy napriek tomu, že máme sieťkové dvere. Je ich tu asi 300 a okrem plánovania aj ďakujem. Ďakujem nášmu psovi a synovi, ktorí si do tých dverí spravili vchod. Slúži rovnako dobre aj muchám, veľmi nečakané. A plánujem aj povysávať, ale naozaj nie iba obrazne neporiadok v mysli. Klasicky. Prach, chlpy zo psa a zbytky jedla po 2ročníkovi. To je odkaz pre muža, ak by to predsa len čítal, tak aj makám, hej? Tento článok ašpiruje na jedného z mojich favoritov.


Ja som trendy, ty si trendy

Ešte som vám chcela priblížiť trendy, ale neriadim sa nimi, tak aj vy na ne kašlite. Ak nekašlete, tak potom to zbehnem z rýchlika, lebo sa to patrí a teraz to každý rieši.

Zvieracie vzory - vedie leopard a had // kvety // metalické odlesky od hlavy po päty // farba - hnedá a ešte nejaká (asi ma nezaujala) // zhrčkané vysoké čižmy atď atď..stačí kuknúť Zaru. Tak nám poradila Alenka zo School of Style na prezentácii novej kolekcie CCC.

Giveaway pre tých, ktorí sa dočítajú až sem

A teraz tá super vec, ktorú na spoluprácach zbožňujem. Vždy sa nájde niečo, čím môžem spraviť radosť aj vám. Tak bude súťaž o 20€ poukážku na nákup v CCC Shoes&Bags, pretože vás ľúbim a treba sa deliť. To som sa sama naučila. Život je potom krajší.

Tak mi napíšte do komentára, aký je podľa vás večný trend? Čo bude in stále, chápete. Som zvedavá na vaše nápady. A ja o týždeň (16/10/18) jedného z vás vyžrebujem. Som super, lebo vy ste super a potom kukajte komenty, aby ste vedeli, kto vyhral a má sa mi ozvať.


Shop my look:

Šaty - NAKD (click here) // Boty - Deichmann // Kabelka - Victoria Handmade // Okuliare - H&M //Bunda - Mango // Klobúk - trh v Ljubljane


You Might Also Like

0 komentárov