Závan streetstajlu s ľadvinkou...

Wednesday, October 17, 2018

Jeseň v plnom prúde

Krásnu stredu priatelia! Dúfam, že ste sa dobre vyspali, chladné rána a večery vám nespôsobili žiadne boľavé hrdielka, a ak náhodou áno, tak rada lajfstajl blogerky-všetkovedky-maminy a mudrlantky znie, že nefrajeruj a zober ráno na krk šálik. Pletenina je super, máš na výber milión vzorov a farieb a ešte budeš aj v teple. Cez deň ho nechaj prehodený na stoličke v kancli alebo šupni pod kočiar, veď predsa podľa aktuálnej situácie. Prečo vám tu splietam o pleteninách? Nuž preto, že celým článkom vás bude sprevádzať. Oujé. Začíname.


Super rýchle fotenia vs. pomalá nuda

Neviem, či mi budete veriť, ale niektoré fotenia sú mega úspešné a iné úplne na minďára. Paradoxom je, že tie, čo trvajú dlho a nafotíme aj 200 záberov sa mi v konečnom dôsledku zvyčajne vôbec nepáčia a musím im dať zbohom. To nie je prípad dnešného dňa. Tento svetrový jesenný look a ešte jeden, ktorý sa zrejme stane mojim ňuňu favoritom, sme nafotili aj s prezliekaním, kočíkovaním a pozorovaním mŕtveho potkana za necelých 30 minút. Áno, aj potkany sú súčasťou scenérií pri blogerských lokáciách. Ja som si ho chudáka pôvodne vôbec nevšimla a to som od neho stála len pol metra, zrejme preto, že som naozaj ignorant a potom bol dosť v značnom štádiu rozkladu. V každom prípade sa mi tieto fotky páčia, sú jednoduché, ničím ma nerušia a dokonca aj outfit je easy a vy si podobný určite nájdete v skriniach, čiže myslím aj na vaše peňaženky. Ďakovať mi môžete pod článkom.


Príliš sexy?

Priznám sa bez mučenia, že som dĺžku svetra konzultovala s manželom. On nie je typ, čo by mi niečo zakazoval, ale mne občas chýba súdnosť, tak sa rada poradím a dal mu zelenú, tak snáď je to v poho. Dvojnásobná mamička predsa nechce pobúriť seniorov. Dosť im zvyšovali tlak moje deravé vyswapované jeansy. Pre pripomenutie ich nájdete TU a TU. Bez hanby som sa pri fotení prezliekala v aute, lebo babina, ktorá strážila spiaceho juniora mi to povolila (ja som totiž dospelá iba zdanlivo) a ako vidíte pri tvorbe obsahu na blog sa podieľa celá rodina a to ani nie sú platení. Treba ich ľúbiť a písať články s láskou. Robím oboje a verím, že sa vám to páči. Toľko k téme či je sveter príliš sexy. Lebo nie je, ale keď spojíte sveter a čižmy nad kolená, tak to je už úplne iná story.



Ja mám svoj sveter zo septembrového bloger bazáru a hoci vám to tu omielam stále, tak pripomeniem, že tieto akcie sú úžo. Stretnete svoje obľúbené blogerky, pokecáte, obnovíte šatník za facku a správate sa o malý kúsok ekologickejšie. V podstate som na tom poslednom vykúpila Ivku, ktorú na Instagrame poznáte ako stanclova.ivana a nesmierne sa z pre mňa nových kúskov teším a vy sa môžete tiež. Úlovkov mám viac. Želám skvelú lepšiu polovicu týždňa a vidíme sa ďalšiu stredu.



Shop my look:

Sveter - #blogerbazar // Čižmy - Deichmann (staršie) // Okuliare - H&M // Klobúk - Ljubljana (suvenír) // Ľadvinka - Stradivarius

You Might Also Like

0 komentárov