Denim a Renewals by Nosene...

Wednesday, April 10, 2019

Prekvapenia bežných dní

Dobré ránko. Dnes som načapala Zachariáša cikať do sprchy. Zachovala som si vážnu tvár a spýtala sa prečo to robí? A čo on na to? Že je šiši ako Norman. Pre tých z vás, ktorý nemáte doma škôlkara, ktorý rád pozerá Sama Požiarnika, tak Norman je to dieťa, ktoré nechcete mať doma. Furt je v prúsere, stále ho zachraňujú a vymyslí tie najväčšie blbosti. Nuž a on sa očividne stal vzorom pre to naše skvelé dieťa. Tak pokračujem v rozhovore a pýtam sa, či mu teda môžem dať na zadok, keď robí somariny. Odpoveď asi neprekvapí, ale že nie. Lebo sa to pekne točí a potom to stečie. No akože držte sa čerství rodičia, bude to jazda. Zdravím svoje kamošky a sesterku, ktoré to ešte len čaká. Môžme si potom porovnávať šialené príhody.


Vlasy koruna krásy

Ale o inom som chcela. Dnes som chcela o tom, či mi vie niekto poradiť dobrý kadernícky salón v okolí Bardejov - Prešov. Taký, kde mi spravia SOMBRÉ a LOB. Alebo aspoň taký, kde budú rozumieť, čo si prosím a čo tieto dve slová znamenajú. Som klasik a za tie roky už asi tuším, čo chcem mať na hlave a čo nie. Aleluja. Už som si prešla naozaj čímkoľvek a tu som sa nejak stabilizovala. Polodlhé vlasy sú moje pravé orechové, a keďže ma nebaví si ich farbiť, tak odrastajúce soft ombré je pre mňa jasná voľba. Ako som sa pozerala na tieto fotky, tak som si uvedomila, že ten kaderník je fakt urgentný. Samozrejme, že pri malej mám vlasy stále v cope, ale keď idem raz za týždeň medzi ľudí, tak chcem vyzerať a cítiť sa ako človek, že áno.


Takže do komentárov poprosím dievčence z východu vaše obľúbené salóny. Moje vlasy a váše oči sa poďakujú, lebo vás už nebudem strašiť s aktuálnym stavom. Inak zvyčajne keď prídem do salónu, tak si vypočujem zhrozené správy o stave mojej hlavy, že mi vlasy strašne padajú a mám veľmi suchú pokožku atď. Lebo teda o tom vôbec neviem.





Denimová košela


Po tejto košeli som pokukovala už dlhšie a keď som ju v Nosené videla zas, tak som neodolala a kúpila si ju. Poznáte to, veď to bolo znamenie, že sa nepredala a počkala na mňa. No a tak ju mám a je nám spolu dobre. Trošku si tu ale pripadám ako ekzot na tom našom východe. Keď som chodila po Bardejove v merino čiapke, tak som sa cítila ako opica v zoo a tento look bol tiež prinajmenšom výstredný. Prisahám, že sa na mňa tak ľudia pozerali, ale zvykneme si na seba, táto časť Slovenska a moja garderóba. Som si istá. No a táto košela je za mňa aj kojo friendly, všetko u mňa prechádza touto zaťažkávajúcou skúškou, lebo keď je Rebeka hladná, tak radšej majte po ruke nejaké prsko, inak prídete o sluch. To dievča si teda vie povedať svoje, to bude tá jej východniarska nátura. Nestratí sa v tom veľkom svete. Ani jedno z našich detí.


My look:
Nohavice - H&M // Košela - Renewals by Nosene // Topánky - Reserved // Kabelka - Answear 



You Might Also Like

0 komentárov