Z blogu sa stáva predškolák...

Wednesday, October 09, 2019

Ahojte priatelia. Je to neuveriteľné, ale tejto mojej blogo zábavke sa venujem už 5ty rok. Keď som s ním začínala, naozaj som netušila, že ma to bude držať takto dlho, že si blog bude na seba vedieť občas aj nejakú tu korunku zarobiť, že vďaka nemu budeme dostávať občas niečo zadarmo, a že ho budete čítať s láskou a pravideľne sa sem vracať, aby ste si pozreli čo je nové a nebodaj aj načerpali inšpiráciu, či zrelaxovali od každodenného návalu povinností. Ja vám za roky vašej priazne zo srdca ďakujem a k tejto mojej vďake pripojím aj možnosť získať nejakú tú odmenu aj pre seba. Rozhodla som sa narodeniny blogu spojiť zase raz aj s darovačkou a darčeky sú naozaj krásne a potešia nielen nejednu mamičku, ale aj jej ratolesť. Budem vyberať 3 víťazov a na zapojenie sa budete mať 2 možnosti.

Darčeky z lokálnej tvorby

Milujem fotiť naše deti a mám presnú predstavu ako výsledné fotky budú vyzerať. Odkedy sa mi pokazil foťák, tak moja predstavivosť je viac než na mieste. Či sa mi podarilo zachytiť to, čo som si želala sa totiž dozviem až večer, keď detiská spia a ja mám čas vyložiť si nohy a zapnúť počítač. Prvou výhrou bude ČIAPKA z kolekcie Little People, farba a veľkosť je samozrejme na vás. Zaky a Reb tie svoje milujú, ale kecám. Reb nemá rada snáď žiadnu čiapku, ak nerátam kovbojský klobúk uja Dannyho a Zaky sa ma stále pýta, prečo som mu nekúpila zelenú. Ja vážne neviem kde sa stala chyba, ale mne sa v nich páčia a keďže sú malkáči, tak ich budú musieť nosiť. Neviem síce v akom veku sa treba detí začať pýtať na ich názor, ale ja by som radšej ešte aspoň rok počkala. Keby to je na nich, tak Zaky všade chodí v gumákoch a oblečený ako policajt prípadne hasič a Reb? To radšej ani nechcem pomyslieť. V každom prípade ďakujeme Zuzke, že nám venovala jednu čiapku pre niekoho z vás.

Pre srdce aj dušu

Ďalšou cenou je knižka z tvorby Iryny Zelyk - KTO JE RÝCHLEJŠÍ a okrem toho, že má prenádherné ilustrácie je na recyklovanom papieri, tak jej príbeh má deťúchom pomôcť k tomu, aby sa mali radi takí, akí sú a to je podľa mňa úžasné. Zaky si ju prečítal už 2x a myslím, že malý vĺčik Blesk a jeho láska k behu sa zapáči nejednému dieťatku. Na vianoce som sa rozhodla, že tí naši dostanú aj prvú knižku od Iryny, ktorá je zase o súrodencoch - dvoch jašteričkách a slniečku, ktoré tak veľmi ľúbia. Úprimne si myslím, že táto knižka bude u nás doma bestseller a tiež dúfam, že pomôže Zakymu a Reb pochopiť, že maminka ich ľúbi nado všetko a oboch úplne rovnakou láskou. 


Na cesty aj necesty

A treťou výhrou je batôžtek OPICA, pretože každé dieťa si chce svoje poklady ukryť do svojej vlastnej tašky. Mám to odskúšané na oboch našich deťoch. Kamienky všetkých tvarov a veľkostí vitajte u nás doma. Do tohto batôžka sa našťastie tehla nezmestí, takže sa nemusíte báť. Je to skôr taký tulkavý kamarát na zavesenie ako plnohodnotný batoh, do ktorého zbalíte pol obývačky. Ale keďže je pre deti, tak je to samozrejme v poriadku. Tento batoh som do súťaže venovala ja. Ale nie je handmade - neuveríte, ale je to Zara for kids.

A teraz, že ako vyhrať jednu z týchto mega krásnych super cien?


1. Do komentára na blogu mi napíšte, čo by vaše dítko najviac potešilo

ALEBO

2. Skočte na IG, dajte páčik na súťažnú fotku, šupnite mi follow, ak tak náhodou ešte nerobíte, čomu sama nemôžem uveriť, dajte follow aj Iryne, pretože bola taká zlatá a venovala vám knižku do súťaže a do komentára mi označte 2 kamky, ktoré by tiež radi súťažili.

Urobte jedno, druhé alebo obe do 15.10. 2019 do polnoci a 16.10.2019 vyhlásim 3 víťazov - 2ja z IG a 1 z blogu.

Moje detiská vám držia svoje malé palčeky.



You Might Also Like

0 komentárov