Najlepšia appka na svete...

Wednesday, November 06, 2019

Ahojte kamoši. Prisahám, že najlepšie námety na články mi napadajú, keď uspávam deti. Neviem, či je to odlivom mlieka alebo hladinou alfa, v ktorej sa nachádzam tesne pred zaspaním, ale je to tak. Už som to spomínala, ale každý content creator potrebuje technológiu či appku, ktorá bude myšlienky prenášať do písanej formy. Neviem teda, či s tým príde skôr Apple alebo Samsung, ale zapíšte si za klobúk rok, kedy som o tom písala ja. A teda dúfam, že mi z toho dačo kápne, síce už asi nebudem na svete, keď sa toto dostane do predaja, no možno deti mojich detí. A pre rekapituláciu, bude to zapisovať aj aktivitu počas spánku, takže svoje sny si ráno budete môcť prečítať. Viete si predstaviť aké filmy sa budú točiť, to už ani scifi nebude, treba novú kategóriu kamoši. Blbé je, že tú najlepšu appku na svete, teda podľa môjho gusta, ešte nevymysleli. Ale iné som vlastne chcela. Boli sme s drahým v kine.


Randíčka manželov

Poviete si, no to je teda svetoborná správa. Ale pre rodičov s malými deťmi je to udalosť roka. Naposledy keď sme boli v kine, to som vážení bola ešte kinderko. Iba pre upresnenie Reb má rok a 2 mesiace, hej? V zásade mi bolo úplne jedno, čo si pozrieme, stačili mi nachos a fakt, že mi nikto nebude ťahať prsia. Zistila som, že nachos a salsa v Lidli sú nielenže oveľa lacnejšie, ale aj oveľa chutnejšie. Nuž a môj drahý vybral Joker-a, keďže bol Halloween, tak to aj celkom sadlo. Aj my sme si sadli o 10minúť neskôr, lebo nejako dlhšie upratovali sálu, sedíme si teda a čudujeme sa prečo nám púšťajú upútavky na kreslené filmy, rozumej rozprávky. Keď začali miesto Jokera premietať Adamsovcov, tak sme si už pripadali ako na 1. apríla. Chvíľka pískania, jedno zaťukanie do premietacej miestnosti a zopár vybehnutých ľudí neskôr sa zapojil správny film. Nuž a čo vám poviem na záver som si vravela, že sme mali byť ticho a kuknúť si tú rozprávku. Výborne zahrané, ale depresia level 500, nepozerajte to sami a ani pred Vianocami. Užili sme si randíčko. A ako rodina sme si užili aj výlet do Kremnice.


Rodinné tradície 

Cestou za rodinnými fotkami sme sa stavili najesť v Kúrii Bzenica a za mňa je to skvelé miesto. Okrem toho, že majú parádne vymyslený detský kútik a mohli sme sa v kľude najesť, tak majú aj pekný koncept samotnej reštiky, páčili sa mi aj vécka a požičali nám aj detský vozíček, ktorý si zahral ako nosný prvok aj pri fotení. Ak sa stále čudujete, že prečo sme sa vybrali kvôli foteniu tak ďaleko, tak snáď vám zopár fotiek, ktoré nám Dominik poslal, aby sme sa mohli tešiť na zbytok napovie. Minulý rok sme s ním absolvovali prvé a už máme dohodnuté aj ďalšie o rok. Úprimne dúfam, že Dominik bude fotiť rodinky ešte aspoň 100 rokov, pretože je skvelý. Jeho fotky s príbehom, zachytenie emócie a prevedenie sú DOKONALÉ. Ak by ste ho hľadali, tak na instáči ho nájdete ako dominikrothphotography. A pre všetky budúce nevesty, fotí aj svadby. Srdcia vám zaplesali, však? 


A čo sa našich outfitov týka, tak v pondelok večer sme prileteli z Turecka, v utorok ráno som nabehla do Tesca a ešte skôr akoby sa taký Aupark vôbec otvoril, som mala nakúpené outfity pre celú rodinu a babina si vybrala dokonca aj darček k narodeninám. Krásnu plisovanú sukňu v horčicovej farbe, inak odporúčam do jesennej garderóby. Niečo mám na sebe z mamkinej skrine, denimka môjho drahého je z Almary, tam si choďte pre vintage denim v každom prípade (pozor je to až v Prešove) a zbytok, teda vlastne väčšina je F&F. Detiská sú od nich tuším komplet. Ale ako vidíte v Tescu si nakúpite všetko pod jednou strechou od najmenších až po seniorov (týmto vôbec nenarážam na moju mamku).  


Ja tie fotky vážne milujem. Viem si živo predstaviť ako si ich prezeráme na staré kolená. Tak čo, idete sa objednať k Dominikovi? 

You Might Also Like

0 komentárov