She's a maneater...

Wednesday, February 19, 2020

Ahojte kamoši. Tak presne pesnička She's a maneater mi hrala v hlave a neskôr aj na youtube pri písaní tohto super skvelého článku o fashion tipoch, bez ktorých pravdepodobne prežijete, ale možno ste o nich ešte nevedeli a vďaka mne dnes zistíte, že ich totálne potrebujete. Ale pekne od začiatku. Zrejme ste si všimli, že mám na sebe už asi 100x tie isté jeansy ako naposledy a zopár lookov dozadu tiež. Prečo ich preboha stále nosím?

Nuž je to preto, že sú pohodlné a po pravde  iné som si na východe nenechala. Všetky veci už máme presťahované a ja tak nejak tuším, že moje roztrhané tepláky, ktoré mi dala Rogue_minimal k narodkám, už pár rokov dozadu by ste tu vidieť nechceli.


Lokálna tvorba aj pre mužov


Toto je asi celkom vtipné, keďže vám idem písať o lokálnej tvorbe pre mužov a ten pánsky kúsok prezentujem na sebe, ale keď si ju môj drahý chcel obliecť, tak som si ju iba zo srandy obliekla a už som mu ju nedala, tak si musel vymyslieť iný look a ja som sa tento rozhodla nafotiť. Je na oko ľúbivý a nie je to asi až taká bežná kombinácia, ktorú stretnete na každom rohu. Pali dostal túto košeľu na vianoce. Je totiž lokálna a ľanová, čo je pre mňa dokonalé kombo. A dnes mi tak nejak krásne zapadla do konceptu. Ja kimoná proste milujem. Je rovnakej značky ako to moje biele, ktoré si môžete pozrieť TU. Je od slovenskej značky Ninja Retzer a okrem toho, že ho využijete aj vy, ak váš partner nie je zrovna sumo zápasník, tak sa dá nosiť na 2 spôsoby. Buď klasicky zaviazaný pod pažou alebo voľne na mašličku ako asymetrická košeľa. Mne osobne sa páčia oba spôsoby. Ninja ich robí bavlnené aj ľanové. Ja som zvolila ľan, páči sa mi jeho krčivosť a dodáva mu taký nedbalý look. 


Pánsky denim z druhej ruky


Druhý pánsky kúsok, ktorý mám na sebe je denimová bunda z môjho obľúbeného sekáču ALMARA. Pali ju nosí pomerne často, mal ju aj na našom jesennom fotení s Tinou a tuším aj na fotení s Dominikom a ja som mu ju teda šlohla zatiaľ prvý raz. Zvyčajne totiž nosím svetlý denim. Jeansová bunda je kúsok, ktorý podľa mňa patrí do základného šatníka rovnako žien ako aj chlapov a je jedno aké máte povolanie. Je to voľnočasová jednotka a zapadne takmer všade. V Almare nájdete naozaj kopu krásnych denimových búnd, tak ak máte cestu cez Prešov, tak sa u nich určite zastavte.



Nie je šelma bez topánok


Samozrejme, že tento look by nebol kompletný bez môjho obľúbeného klobúka a zvieracích topánok. Je pomerne jednoduchý, nič tam nevykúka, je v tmavých farbách, nie je ich veľa a tak sa do neho úplne hodia výrazné boty. Na jar si viem pokojne predstaviť aj niečo vo výraznej farbe, tenisky, lodičky či workery, ale ja som zvolila neutrálnejšie farby a potlač hada. Tieto topánky som si pôvodne kupovala presne k takým tým easy lookom, kedy mám náladu iba na čierne skiny jeansy a biele tričko. Takže milé moje, nemáte za čo. Rada som vás inšpirovala niečim iným ako práve tým bielym tričkom a skiny jeansami, na to asi nepotrebujete sledovať blog, aby vás taká easy kombinácia napadla. Inak niečo na taký jednoduchý štýl som mala aj pár rokov dozadu v tomto článku - KLIK. Tak čo pôsobím v tom ako maneater?

Btw kabelka je z CUBE a už ju mám nejaký ten pondelok, ešte z čias mojej kabelkovej mánie, ktorá je chvála pánu zažehnaná. Našťastie som si kupovala kabelky v neutrálnych farbách a jednoduchých tvarov, takže mi budú slúžiť až kým sa na prach neobrátim. Sú totiž kožené, tak nepredpokladám, že sa rozpadnú ako moja "obľúbená" koženka. 


You Might Also Like

0 komentárov