Ktoré tenisky nosia všetky blogerky?...

Wednesday, May 20, 2020

Čaute kamoši. Ja a tenisky to je láska. Milujem ich pre ich pohodlnosť samozrejme. Na vysokej nohe som veruže už dlho nechodila a je otázne či okrem nejakej spešl príležitosti vôbec budem. Je jasné, že pri dvoch deťoch mi ani vo sne nenapadne v štekloch pobehovať za policajnou motorkou a trojkolkou, vyzeralo by to neskutočne komicky a ja si síce zo seba pomerne rada uťahujem, ale zase odtiaľ-potiaľ. Z mojich lookov je tiež viac-menej jasné, že som skôr športový ako romantický typ, veď aj k šatám si okrem sandálok mile rada obujem práve tenisky. Tak keď som od CCC Shoes&bags dostala možnosť vybrať si botky, no jasné, že som siahla práve po teniskách  a ako Instaram neskôr naznačil, nebola som jediná.


IT SHOES

Tenisky Gino Rossi sú mohutné, farebné a neprehliadnuteľné. Toto všetko sú atribúty pre tenisky, ktoré si vyberú blogeríny, aby zaujali, a tak sa nemôžete čudovať, že ich je vidieť na blogerkách rôznych vekových skupín a tiež štýlovo odlišne ladených. Ako sa to mohlo stať? Nuž jednoducho, nájdete ich v žiarivej žltej, ktorú veselo nosí napríklad Fresshion, tlmenej a minimalistickejšie pôsobiacej čiernej - túto verziu som videla u Fashionspy a oranžová ulahodila môjmu oku. Vyberala som si ich k bielemu kimonu od prešikovnej Ninja Retzer, ktoré ste u mňa už mohli 2x vidieť, ale ešte ani raz pokope. Na toto kombo si však budete musieť počkať, pretože za mnou na východ nedorazilo. A jasné, že tieto tenisky neoslovia každého, buď ich milujete, alebo sa vám hnusia. Ak ste team PRE, tak šup nakupovať, majú ich totiž v zľave.




BIELY PRACOVNÝ OVERAL

Keď som štrádovala potraviny v tomto overale, tak som si trošku pripadala ako maliar - natierač, ale. Ale mne sa páči a mám už aj plán, čo s ním, ak sa náhodou zašpiní, lebo nuž pri deťoch sa to skôr či neskôr udeje. Najskôr ho prefarbím na modro a nakoniec na čierno. Je z riflovej bavlny, takže si myslím, že to pôjde hladko. Hľadala som ho dlho predlho, pôvodne som chcela modrý, ale zohnať modrý riflový overal podľa mojich predstáv, ktorý nevyzerá ako pre pipinu, nie je úplne jednoduché. Nechcela som nič vypasované ani príliš sexy a to splnil na jednotku. Tak v prípade, ak niekto zháňate niečo podobné, tak v Reserved som našla ten svoj. Kupovala som si 38, pretože menšie nemali a veru som sa potešila, lebo 36tku by som v páse nezapla ani omylom a to som už 2 týždne na bezcukrovej diéte.


You Might Also Like

0 komentárov