Topánky na každú príležitosť...

Wednesday, August 19, 2020

Čaute kamoši. Dnešok bude venovaný mojej obľúbenej téme a tou sú topánky. Po kabelkách a šatách sú mojou najmilšou súčasťou šatníka. V poslednej dobe sa medzi nimi už nenachádza veľa kúskov na opätkoch, ale tie čo sú tam mi pokojne poslúžia na každú príležitosť na akú si zmyslím. Topánky mi boli v začiatkoch pomerne často vyčítané. Vraj sa pekne oblečiem apotom to zabijem nejakými hroznými topánkami, ale pri všetkej skromnosti si myslím, že tieto časy sú už za nami a aj vďaka CCC Slovensko sa moje topánkové patálie zmenili na príjemnú symbiózu. Tieto krásky som si vyberala priamo k outfitu a sadli k nemu ako riť na šerbel. Pardón za expresívny výraz, ale je to tak. 

Aké topánky mám najradšej?

Nuž moje praktické ja sa mi pravideľne prihovára a najradšej mám kožené topánky s nadčasovým dizajnom. Také som našla práve v CCC Slovensko pod značkou Lasocki. Ich topánky mám už roky a bavia ma rovnako vtedy ako aj teraz. Každú sezónu nájdete ich stabilné modely s drobnými obmenami. Toto platí pre mňa rovnako ako aj pre drahého. Najkrajšie chelsea boots máme práve od nich. Dokonca by som povedala, že až 80 percent mojich topánok tvoria práve topánky z CCC a to som s nimi teda nespolupracovala od začiatku blogu. Dokonca som ich na spoluprácu oslovila sama a práve preto, že ich topánky proste milujem. Sú kvalitné a nájdete tam aj športové, aj sandálky, aj lodičky aj workery. Skrátka všetko na čo si spomeniete.


Lacnejšia verzia, ak netúžite po koži

Jenny Fairy je ďalšou značkou z rodiny CCC, ktorú mám rada a z ktorej sú aj dnešné béžové topánky. Na to, že podpätky nenosím, tak sa mi v nich chodilo veľmi dobre. Majú pre mňa super sklon, nijak mi nezaťažovali nohu a pokojne som lozila aj po kameňoch. No nech sa páči. Ďalšou výhodou je, že sú o poznanie lacnejšie ako Lasocki. Parádne sa prispôsobili a z tejto značky nájdete aj krásne šľapky, ak plánujete ešte behať na boso. Samozrejme nie sú na naháňanie detí na ihrisku, ale večer s babami či deň v office zastrešia parádne. Po toľkých rokoch, ktoré mám s CCC už odchodené ich odporúčam všetkými 10timi.


Trendy značka pre fajnšmekrov

A do tretice som vybrala ešte značku Gino Rossi. Asi si pamätáte ugly tenisky, o ktorých som písala nedávno. Tie som si nevybrala iba ja, ale vo všetkých troch farebných kombináciách rozbili Instagram u viacerých blogeriek/instagrameriek. Okrem toho nájdete u Gino Rossi aj kožené topánky. Ja som si vybrala hnedé minimalistické šľapky a mám vyhliadnuté ešte kovbojské nízke čižmy. Sú krásne, kvalitné, sledujú trendy no napriek tomu na mňa niektoré modely pôsobia nadčasovo. Nie som si istá ako dlho budú v kurze ugly shoes tenisky, ale jednoduché letné šľapky budú nositeľné do rozpadnutia. 

Dajte mi vedieť ktorú značku z CCC máte najradšej a ako dlho u nich už nakupujete?

Košeľové šaty - H&M / Topánky - CCC SHOES&BAGS / Traky - Seven Stories London

You Might Also Like

0 komentárov