Ako som objavila Ameriku...

Wednesday, January 13, 2021

Ahojte kamoši! V Novom roku vám chcem zaželať veľa zdravia a zdravého rozumu, lebo ten si zachovať, keď ste s deťmi, partnermi či rodičmi neustále zavretí doma, môže byť pomerne náročná úloha. Pôvodne som mala rozpísaný článok o dobe Covidovej, ale bol celkom tragikomický, tak som sa rozhodla pre niečo, čo vás až tak nepobúri, ale mne to zachránilo nervy a dobrú pol až trištvrte hodinu života po umytí vlasov.

Dlhé vlasy a žiaden kondicionér

Ak používate po umytí vlasov kondicionér, tak vás tento problém možno nikdy nepostretol, ale ja používam tuhé šampóny a veru ani keď som skúsila zase tekutý, tak mi to neuľahčilo následnú prácu pri rozčesávaní. Prečo si na vlasy nedávam žiadne masky, laky, tužidlá a podobne je čisto z môjho presvedčenia, že mi to zaťažovalo ako vlasy, tak aj pokožku hlavy. Takže bez kondicionéra som si vlasy po umytí rozčesávala 30-45 minút a nadávala som pri tom ako na bežiacom páse. Na tých mojich vlasoch sa mi spravili také pavučinové dredy, že dovidenia. Nejdem vám písať, že to bolo aj celkom bolestivé, pretože kto má tento problém, tak vie. A teraz k tomu zázraku, čo mi zachránil život a Rebs vlastne tiež.

Ako som objavila Ameriku...

Asi dva týždne pred vianocami som zbehla do DMka pre plienky a cestou k pokladni som zbadala Tangle Teezer. Poviete si - to je toho, veď ten pozná už každý. A máte pravdu, ale ja som objavila THE WET DETANGLER, ktorý pre mňa otvára úplne novú dimenziu. Klasický tangle teezer mi vypadával z ruky a teda nikdy a to fakt nikdy som si mokré vlasy nerozčesala takto rýchlo a relatívne ľahko. Akože píšu, že jemne a rýchlo, ale tú jemnosť musíte brať s rezervou. Je na všetky typy vlasov, čo potvrdzujem, Rebs má kučierky a pekne rozčeše aj jej vlásky bez toho, aby jej ich rozmotala na špagáty. Ja mám doma large size, lebo veď dlhé vlasy, ale nájdete aj menšiu.

A čo je najlepšie? Jedna z vás ju u mňa môže vyhrať. Ježiško totiž zabudol, že už ju mám a priniesol mi ešte jednu. Takže ak sa chcete zbaviť problémov pri rozčesávaní vlasov, tak mi do komentára napíšte ako vyzerá vaša rutina pri starostlivosti o vlasy a ja v nedeľu niekoho vylosujem. Súťaž pobeží aj na FB aj na IG, takže použite kanál, ktorý máte najradšej.

Outfit na dvor

Čo sa môjho looku týka, tak mám na sebe sako z Bloger bazáru od Simi alias Cisárové nové šaty. 100 ročnú sukňu, ktorú som už xy krát brala na bazár a nikdy sa nepredala, čomu som vlastne rada. Topánky mám vďaka krásnej spolupráci s CCC a kabát je od kamošky. Keďže sme v lockdowne, tak sme to cvakli hop šup na dvore. Fakt netuším, čo si o nás myslia susedia, lebo už som tam fotila aj vianočné fotky. 

Snáď sa podmienky zlepšia natoľko, že budeme môcť niečo cvaknúť aj v meste. Dovtedy sa držte priatelia, sme v tom všetci spolu.

You Might Also Like

0 komentárov